valdoDK Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 No cafte zasa dalsi blby problem teraz zas prezmenu nejdu vobec isa proste spustim apsp hodi zvuk nastane cierna obrazovka a zamrzne podobny problem som uz mal ale vtedy mi nesli HB teraz zas naopak HB idu a ISA ne pls. pomoc nikto nic ? pls. neviete v com je problem? nechcem robit SPAM ale nikto sa tu nenajde kto by mi pomohol pls.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 preinstaluj CFW on se totiz ne vzdycky nainstaluje spravne, anebo pokud se ti do toho nechce tak si vymaz nejake ty XMB upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 ale on uz raz preinstalovaval CFW.....a moze mu to robit na dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 jezis tak si tam da vyssi nebo nizsi... proste ne vzdycky jede vsechno... co ja vim tak mi vzdycky bez problemu jel akorat 3.03 OE-C firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.