Zidiel Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 zdar lidi, mám otázku, jde nějakým způsobem zesílit hlasitost headsetu? je strašne potichu slyšet, v nastaveni (preferences -> voice) mám nastavenou hlasitost na maximum a je to i přes to strašně potichý... sem rád za každou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danda1468624510 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 A víš vůbec o tom že je u headsetu zesilovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 A víš vůbec o tom že je u headsetu zesilovač? :D:D:D (ted dostanu napomenuti za prispevek nulove hodnoty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SethLBC Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 bohužel, u headsetu je zeslabovač ;-) Jiný způsob jak to zesílit než externím zesilovačem neznám, leda zkusit jinej headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zidiel Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 A víš vůbec o tom že je u headsetu zesilovač? tak to je snad samozřejmost ne? však jak to má jenom jedno sluchátko tak to je na mě moc potichý bohužel, u headsetu je zeslabovač ;-) Jiný způsob jak to zesílit než externím zesilovačem neznám, leda zkusit jinej headset ok, tak já asi koupim jinej headset, nebo prostě si na to budu muset zvyknout... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zidiel
zdar lidi,
mám otázku, jde nějakým způsobem zesílit hlasitost headsetu? je strašne potichu slyšet, v nastaveni (preferences -> voice) mám nastavenou hlasitost na maximum a je to i přes to strašně potichý... sem rád za každou odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.