David50G Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Čaute hrajete někdo online cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Myslíš na PSN ? Já se na to chystám, ale zatím nemám čas nainstalovat plugin:), co jsem si jenom tak prohlížel tak je škoda že jdou pouze některé hry:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jj přesně :D ale zatím nemám čas nainstalovat plugin trvá to 3 sekundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jj přesně :D ale zatím nemám čas nainstalovat plugin trvá to 3 sekundy No to já vím, ale nemám čas ani vytáhnout PSP z šuplíku:D, tak proto víš EDIT: to předpokládám hraješ s ostatními hráči na jednom serveru nějaké multiplayerové mapy? motorstorm třeba závody online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jj třeba v Resistance tam je dost lidí ale nevím jestli tam je čech a motorstorm taky zahrál bych si i fat princess ale nikdo to nehraje a přitom to je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Tak to je jedno jestli to je Čech nebo kdo, pokud mluví anglicky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.