David50G Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 Čaute hrajete někdo online cokoliv Citovat
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 Myslíš na PSN ? Já se na to chystám, ale zatím nemám čas nainstalovat plugin:), co jsem si jenom tak prohlížel tak je škoda že jdou pouze některé hry:( Citovat
David50G Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 jj přesně :D ale zatím nemám čas nainstalovat plugin trvá to 3 sekundy Citovat
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 jj přesně :D ale zatím nemám čas nainstalovat plugin trvá to 3 sekundy No to já vím, ale nemám čas ani vytáhnout PSP z šuplíku:D, tak proto víš EDIT: to předpokládám hraješ s ostatními hráči na jednom serveru nějaké multiplayerové mapy? motorstorm třeba závody online? Citovat
David50G Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 jj třeba v Resistance tam je dost lidí ale nevím jestli tam je čech a motorstorm taky zahrál bych si i fat princess ale nikdo to nehraje a přitom to je sranda Citovat
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 Tak to je jedno jestli to je Čech nebo kdo, pokud mluví anglicky:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.