Mr Crazy Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Zdarec. Potřebuju další radu pro lamy a díky za odpovědi. Pokud mám CFW 3.30 OE-A, můžu si v něm upravovat XMB, házet do něj XMB určený pro 3.40 OE-A, nebo si tam třeba hodit tu češtinu? Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 mozes. je to aj v tutorialoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 myschoo uz nekde psal ze xmb na 3.40oe-a je kompatibilni (nebo jak se tomu rika) z fw 3.30 a este nakym..ale xmb na 3.03 na 3.40 nejde..nebo de ale budes mit semi-brick..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 myschoo uz nekde psal ze xmb na 3.40oe-a je kompatibilni (nebo jak se tomu rika) z fw 3.30 a este nakym..ale xmb na 3.03 na 3.40 nejde..nebo de ale budes mit semi-brick..:D nebudeš, tedá já sem neměl, skoušel sem xmb menu z 3.03 oe-c na 3.40 oe-a ale nebricknul sem to jen nejelo menu svítilo to bíle a baterka šla videt potom sem hodil z5 xmb menu stavajíci a jelo to... (jak sem to menu hazel na 3.40 sem nevěděl že to je na 3.03 oe-c :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Zdarec. Potřebuju další radu pro lamy a díky za odpovědi. Pokud mám CFW 3.30 OE-A, můžu si v něm upravovat XMB, házet do něj XMB určený pro 3.40 OE-A, nebo si tam třeba hodit tu češtinu? Díky všem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts