-Fredy- Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zdary lidi. Mám možnost za dobrou cenu koupit X-box 360. Ale má to háček X-box je s nějakým RROD. Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co to je. A jestli se to dánějak opravit. Abych nekoupil něco co už nikdy nepude. Dík moc za odpovědi. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Na RROD je 3 letá záruka, jsou to mrvý spoje na desce způsobený přehříváním, Xko je nefunkkční a je to prakticky neopravitelný ... dáš to dohromady a za chvilku ti naskočí znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Kámo RROD je vlastně chyba,která je způsobena díky přehřívání a mám dojem,že tam jsou i jiné příčiny,ale to ti teď neřeknu :D. Být tebou tak bych to určitě nekupoval .Jen pokud by to bylo bez BANU a v záruce. Edit: kenny rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Fredy- Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 OK. dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
-Fredy-
Zdary lidi. Mám možnost za dobrou cenu koupit X-box 360. Ale má to háček X-box je s nějakým RROD. Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co to je. A jestli se to dánějak opravit. Abych nekoupil něco co už nikdy nepude. Dík moc za odpovědi. 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.