scatmann Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zdravím, mám jistý problém. Xbox se mi během hraní vypíná (revize Jasper). Už jsem ho odeslal na reklamaci do MS. Ale vypíná se pořád... Nevíte co mu je? Nebo jak to vyrešit? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Nemáš něco se zdrojem? Jenom se najednou vypne nebo se sekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 a není to tím ze se nejak blbe vetrá uz tu neco podobneho bylo. s xkem moc skuseností nemám teprve ho koupim ale vim ze nekdo tu psal ze se mu to vipinalo a ze kdyz to dal k oknu bylo to ok. tak jestli to neleží nekde na větrání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scatmann Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 To kdybych věděl... proto se ptám :) Jinak mi to nahodi 3 kvadranty. Pak to vytáhnu ze sítě, znova zapojím a jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 3 červeně? Tak to ti nabíhá RROD ... hod to na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scatmann Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Před měsícem jsem ho posílal, neudělali s ním v MS asi nic, jak to vypadá. Posílal jsem ho sice s flashem. na xbox.com mam porad stav: V zaruce.. ale nejde mi tam vyžádat novou opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Nemáš ban? Když ho dostaneš, tak záruka neplatí. A když přijdou na to, že Xko nemá v pořádku plombu (nebo na něco jinýho, co se jim nelíbí), tak ti ho pošlou normálně zpátky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Je to taky možný přetížením sítě.Když je v domě/bytě najednou zapnuto moc spotřebičů, tak dojde k přetížení a vypadnu pojistky a pokud máte ty nový tak se znovu nahodí a jede se dál ... přesně takhle mi to dělalo, vypnula se jenom ta zásuvka s Xboxem.Zkus připojit do jiný a uvidíš ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Xbox se mi během hraní vypíná (revize Jasper). já bych řekl že ti blbne zdroj... nebo možná trafo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.DAT Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Spíš se ti přehřívá chce ho to vykuchat přidat větráčky... Tedy pokud ti zmrzne obraz a musíš ho restartovat. v jiném případě nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scatmann
Zdravím, mám jistý problém. Xbox se mi během hraní vypíná (revize Jasper). Už jsem ho odeslal na reklamaci do MS. Ale vypíná se pořád... Nevíte co mu je? Nebo jak to vyrešit? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.