jakubgaluszka Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 čaqu mám problém během hraní se sem tam problikne na xku indikátor z levýho horního rohu do pravýho horního a zpět např dvakrát za sebou a pak zas nic čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 problém bude s tím polohovým senzorem xko si myslí že bylo nakloněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Tvl to se mi dneska taky párkrát stalo u hraní NHL 10 ...... takže to jakoby nic neznamená jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 co s tím můžu dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jedině reklamace ... ale pokud xko nedělá nežádané zvuky neniči dvd bez pohnutí tak snad ani není důvod s tím něco dělat ... asi jenom zvyknout si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 jo no včera jsem ho položil a pak zase postavil a hral jsem tak hodinu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Mně se to taky jednou stalo a všimnul jsem si,že to bylo kvůli tomu,že se xko dotýkalo i stěny tak jsem ho dal trochu jinam a už to neproblikávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čaqu mám problém během hraní se sem tam problikne na xku indikátor z levýho horního rohu do pravýho horního a zpět např dvakrát za sebou a pak zas nic čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.