blistere Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Nainstaloval jsem zkušebně Windows 7, pak nahrál veškeré své fotky a dokumenty a asi po třech dnech aniž bych s ním cokoli dělal mi nechtěl naběhnout nevíte co s tím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cofik Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No je na to hodně možností..možná něco shořelo :D Ale asi ne.. Použij strejdu Google :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alex.net Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 můžeš to prosímtě víc upřesnit? napíše se chybová hláška? nebo co? popiš to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Upřesni to. Nenaběhne vubec? Nenabehnou pouze windowsy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Hoši tk už nic,každý jste dostal THX za pomoc...kámoš ten notes hodil do opravy a jen reinstal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blistere
Nainstaloval jsem zkušebně Windows 7, pak nahrál veškeré své fotky a dokumenty a asi po třech dnech aniž bych s ním cokoli dělal mi nechtěl naběhnout nevíte co s tím je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.