Rooney10 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Ahoj, kdyz si chci s kamosem zavolet v party tak mi to pise ''Can't connect to the xbox live party'' - dela to jen s nim jednim, ze vsema to jde , nevite co muze byt za problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddimuse Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ahoj, kdyz si chci s kamosem zavolet v party tak mi to pise ''Can't connect to the xbox live party'' - dela to jen s nim jednim, ze vsema to jde , nevite co muze byt za problem? Zdar, jo mě to taky dělá, přijde mi pozvánka na party a když dam join party tak mi to napíše přesně to co tobě. Nevim kde mam co blbě nastavený. Mam CZ účet. Jestli někdo víte co je to za blbost, tak prosím poraďte. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ako mate nastaveni NAT ? mrknite do test connection, ked tak si to nastavte na routeri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddimuse Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ako mate nastaveni NAT ? mrknite do test connection, ked tak si to nastavte na routeri Dík, až budu u boxu, kouknu na to a napíšu sem co sem vykoumal, jinak ale nejsem nijak zdatnej v IT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 nevravim ze to pomoze, ale je tam ista sanca :-) kazdy router to ma trochu inak, takze si treba trochu pregooglit (ak to tam sam nenajdes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rooney10
Ahoj, kdyz si chci s kamosem zavolet v party tak mi to pise ''Can't connect to the xbox live party'' - dela to jen s nim jednim, ze vsema to jde , nevite co muze byt za problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.