Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nenačítá se plocha po zapojení new graf. karty

Chilli_Master

Otázka

Zdravím... Potřebuju pomoc. Spálila se mi stará grafárna a dneska jsem si koupil jinou. Konkrétně tuhle: http://www.alza.cz/asus-ah3450-di-512md2lp-d119660.htm . Po zapojení fungovala, ale ve divném rozlišení. Nainstaloval jsem driver z cedé a po dokončení to chtělo restart. Dal jsem OK. Ale po restartu se nenaskočila plocha (Načítání windows ano) - prostě černá obrazovka. Když jsem tam hodil tu starou kartu, tak funguje. Poraďte...

Procesor: AMD Athlon XP 1700+ (old :D)

New koupená grafika: ASUS AH3450/DI/512MD2(LP)

Windows XP

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mě se stalo něco podobnýho....problém byl v tom, že po zapojení new grafarny sem začal používat jinej video výstup (z DVI na HDMI)....win se načítali bez problému, ale když sem se přihlásil win zjistil, že pro muj učet je defaultně nastavenej monitor zapojenej do DVI....

Odkaz ke komentáři

• 0
mě se stalo něco podobnýho....problém byl v tom, že po zapojení new grafarny sem začal používat jinej video výstup (z DVI na HDMI)....win se načítali bez problému, ale když sem se přihlásil win zjistil, že pro muj učet je defaultně nastavenej monitor zapojenej do DVI....

Taky jsem zkoušel přes ten bílej konektor připojit k televizi... možná mám výchozí monitor jako TV. Ale pak jsem to odpojil a zapojil jsem normal monitor přes modrej konektor :idea: Normálně byl obraz, ale po restartu ne...

Odkaz ke komentáři

• 0

A jak jsi to vyřešil? Potřebuju, aby pracoval s monitorem. Zkoušel jsem znova připojit do TV, Windows načítání a pak zase to samý :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

já jsem proste zapojil monitor přes DVI, lognul se, v nastavení zobrazení jsem nastavil používání obou monitorů (''rozšířit plochu i na tento monitor''), napojil sem zpátky HDMI, a už mi to fungovalo .. pak sej jenom zse zrušil to používání dvou monitoru (nastavit tento monitor jako výchozí, a zrušit rozšíření plochy u toho DVI)

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkus to ještě pár krát .. jestli tu klávesnici nemáš vypojenou tak to musí jít.

Já mám bezdrátovou klávesnici a když mačkám F8, tak u vysílače nesvítí, že na klávesnice mačkám :ziped: Ale když jsem na ploše přes strakou kartu, tak funguje... :idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu