David50G Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 potřeboval bych poradit mám účet z ps3 ale nejde mi na pspčku píše to že je je email v použití tak jsem založil nový a tam to taky nejde prosíím potřebuji poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Pokud si už měl na PsP nějakej učet tak ho musíš nejdřív smazat a pak se ti půjde přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 právě že chci udělat nový abych měl online nick ale nejde prostě vše v pohodě na netu se zaregistruju a když se chci přihlásit na psp tak to nejde nevím co mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Taky záleží co máš za psp, respektive jestli máš origo FW, nebo hraješ iso. Pokud máš origo tak to jít musí - jenom už máš pravděpodobně nějaký účet aktivní - takže udělej třeba reset psp do továrního nastavení (všechno nastavení ti smaže) a pak se zkus přihlásit normálně třeba pod účtem z PS3 - tím, že zadáš "use an existing account". Jde být klidně současně příhlášen jak na PS3 tak na PSP. Pokud hraješ iso tak máš smůlu - psn nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Taky záleží co máš za psp, respektive jestli máš origo FW, nebo hraješ iso.Pokud máš origo tak to jít musí - jenom už máš pravděpodobně nějaký účet aktivní - takže udělej třeba reset psp do továrního nastavení (všechno nastavení ti smaže) a pak se zkus přihlásit normálně třeba pod účtem z PS3 - tím, že zadáš "use an existing account". Jde být klidně současně příhlášen jak na PS3 tak na PSP. Pokud hraješ iso tak máš smůlu - psn nefunguje. PSN již funguje když si hodí do psp plugin psn fucker... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Aha, dobře tak už funguje... to je ale max chvilku ne? Na psp tohle naprosto nepoužívám takže nevím.. :) Ale postup jak se přihlásit je stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 psn jede is store a mám to na iso mám tam fuckera atd ale sere mě že nemůžu mít ten účet mám na něm ještě asi 150kč tak jsem si chtěl koupit do lbp něco ale zkusím dát to restore mno uvidím no a ted jsem uplně v hajzlu :D mám dva errory když se tam napojím přs fuckera tak je error 800 něco a když bez něj tak 2000001 takže to zkusím přes motorstorm jestli to půjde jestli né tak s tím třísku :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 ted nevím co mám dělatmusím se přihlásit na psn ale nejde to jde to nejak obejít Communication with the server failed. DNS error has occured. Error code:(80410411) - Invalid network address - WLAN Power Save is on. + Check the web address that you had entered. Add www. to the address. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
potřeboval bych poradit mám účet z ps3 ale nejde mi na pspčku píše to že je je email v použití tak jsem založil nový a tam to taky nejde prosíím potřebuji poradit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.