Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSN účet na psp

David50G

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky záleží co máš za psp, respektive jestli máš origo FW, nebo hraješ iso.

Pokud máš origo tak to jít musí - jenom už máš pravděpodobně nějaký účet aktivní - takže udělej třeba reset psp do továrního nastavení (všechno nastavení ti smaže) a pak se zkus přihlásit normálně třeba pod účtem z PS3 - tím, že zadáš "use an existing account". Jde být klidně současně příhlášen jak na PS3 tak na PSP.

Pokud hraješ iso tak máš smůlu - psn nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Taky záleží co máš za psp, respektive jestli máš origo FW, nebo hraješ iso.

Pokud máš origo tak to jít musí - jenom už máš pravděpodobně nějaký účet aktivní - takže udělej třeba reset psp do továrního nastavení (všechno nastavení ti smaže) a pak se zkus přihlásit normálně třeba pod účtem z PS3 - tím, že zadáš "use an existing account". Jde být klidně současně příhlášen jak na PS3 tak na PSP.

Pokud hraješ iso tak máš smůlu - psn nefunguje.

PSN již funguje když si hodí do psp plugin psn fucker...

Odkaz ke komentáři

• 0

psn jede is store a mám to na iso mám tam fuckera atd ale sere mě že nemůžu mít ten účet mám na něm ještě asi 150kč tak jsem si chtěl koupit do lbp něco

ale zkusím dát to restore mno uvidím no a ted jsem uplně v hajzlu :D mám dva errory když se tam napojím přs fuckera tak je error 800 něco a když bez něj tak 2000001 takže to zkusím přes motorstorm jestli to půjde jestli né tak s tím třísku :D:D

Odkaz ke komentáři

• 0

ted nevím co mám dělatmusím se přihlásit na psn ale nejde to jde to nejak obejít

Communication with the server failed. DNS error has occured.

Error code:(80410411)

- Invalid network address

- WLAN Power Save is on.

+ Check the web address that you had entered. Add www. to the address.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu