Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Je lepsi viry nechavat v karantene nebo mazat?

.:JOKEMAN:.

Otázka

Cus lidi zase jeden z mejch blbejch dotazu..XD mam eset smart security 4 a uz mi nasel asi 5 hrozeb (viru) ktere se presunuli do karanteny.....co mam udelat ? je lepsi s nima nic nedelat nebo je mam odstranit? :)

(ja bych je asi hned mazal ale nedavno mi jeden kamos rikal at se v tom nestouram....(raci :) )tak nwm)

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Samozřejmě okamžitě smazat, já osobně žádný antivir nepoužívám, akorát mi to brzdí počítač, radši zformátuju přímo disk, ale už dlouho jsem žádný virus neměl:)

EDIT: ten antivir ti ty soubory přesune do nějaké své složky a neumožní jim aktivaci, případně funkčnost, když je smažeš, eliminuješ riziko na minimum:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ve skutečnosti je Nod 32 jen nadprůměrný antivirus, zkuste si najít nějaké studie. Podle posledních testů je jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší antivir Avira premium ed. NOD 32 je uznávaný jen v ČR a okolí kvůli velké kampani tady u nás. A mimochodem, doufám, že když už nainstalujete antivir, instalujete internet security, protože samotný antivir bez antispyware, firewallu apod. je jako zamknout ocelové dveře a nechat otevřené okno v přízemí...

Odkaz ke komentáři

• 0

ESET urcite neni nejlepsi, jen jeden z tech nadprumernych. Ale k otazce. Jestli mazat nebo nechat v karantene? Je to uplne jedno, lepsi je asi davat do karanteny, protoze ti antivir muze (a neni to nic vyjimecneho, v dnesni dobe) vyhlasit falesny poplach a muze ti nahlasit neco, co vir vubec neni.. A kdyby jsi to smazl, tak by jsi o to prisel a pritom by to klidne mohl byt nejaky tvuj projekt nebo neco systemoveho/patrici k nejake aplikaci atd..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu