foruman Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Ahoj. Dá se někde koupit pouze základka revize jasper. Můžu u microsoftu koupit pouze jasper základku ? Například ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 v obchodech jsem ji neviděl.. ale skus zde na foru jestly někdo neprodáva xbox na díly.... (pokud by jsi ji viděl někde v obchodě a nevedel jestly je to jasper tak pro srovnání tento obrázek : http://images.anandtech.com/reviews/gadgets/microsoft/jasper/motherboard.jpg ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 To akoze by mal niekto kvoli comu predavat X360 na suciastky, ked zakladna doska by mala byt v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Abych to uvedl, pravou míru . XBOX mi funguje na jedničku ( musím zaklepat ), jen se ptám jestli je možný případně někde sehnat NOVOU základní desku s jasper revizí. XBOX mám už rok a půl ale ve falcon revizi :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 No už kolikrát jsem viděl na aukru nebo i tady naforku se mi zdá,že to někdo prodával.Hold se jen musí najít člověk. Ale spíš to poslat do MS nebo koupit new box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
foruman
Ahoj. Dá se někde koupit pouze základka revize jasper. Můžu u microsoftu koupit pouze jasper základku ? Například ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.