Jurasek32. Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Ahoj nevím jestli tohle není zbytečně ale já sem to tu nenašel. Tak de mi o to že potřebuju najít program pres ktery bych mohl stahovat do PSP treba z uloz.to a nebo z czshare. Nevíte o takovém programu? Ptám se protoze normálně to stahovat nejde.(z psp prohlizece) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Jde to přez normální int. prohližeč v PSP, tak nevím co s tím děláš :) (ted jsem zkusil free z uloz.to a jel... czshit mi driv sel taky, ale ted nemam acc, tak nevím, ale podle mě pojede taky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 ja pouzivam tenhle down manager ( http://www.noeman.org/gsm/psp-applications/62847-psp-file-sharing-downloader-v1-5-a.html ) jde s nim dokonce stahovat z rapidsharu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.