Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 2G - restore

Heck

Otázka

Zdravim. Mám teďka v plánu prodat iPhone a kupujícímu bych ho chtěl úplně vyčistit. Pokud jsem to dobře pochopil, tak když udělám restore tak se tam vrátí tovární nastavení. Mám teda pár dotazů

1.) Předpokládám že jb se smaže, budu pak moct stáhnout fw 3.1.3 a normálně ho jailbreknout?

2.) iPhone je dovezej z Ameriky, proto počítám že ho budu muset znova odblokovat, půjde to udělat doma i na fw 3.1.3? Musí se to nějak vzlášť přes nějakej prográmek nebo to jde přímo nějak při jb?

3.) Smaže se úplně všechno, tzn. i veškeré sms, aplikace, zvonění a když tam předchozí majitel mazal nějaký systémový věci tak se tam všechno vrátí?

Toť asi vše, teďka mě nic víc nenapadá. Za odpovědi díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Normálně sem myslel bez rizika toho, že by se už z iPhonu nedalo volat.....Takže v tom programu dám že ho chci aktivovat a pak ho ještě unlocknu přes Cydii? A pak ještě novej dotaz, když sem iPhone koupil, kontakty sem tam musel zadávat ručně protože majitel smazal nějakej prográmek co v tom byl na kopírování kontaktů ze SIM karty. Když dám ten restore, smažou se i kontakty? Kdyby tam zůstali a to co ten majitel smazal se vrátilo tak už by mělo jít je nakopírovat na SIMku ne? Nechce se mi totiž 100 čísel vypisovat na papír xD

Odkaz ke komentáři

• 0

Jojo, unlocknes ho pres ten bootneuter. S tema kontaktama, kdyt je muzes normalne nakopirovat ze SIM (tam se zadnej program smazat neda - je to uz ve FW), ale zpatky to nejde - ten program asi smazal, zkus googlit, nekde jsem ho uz videl :). Ty si je muzes pres iTunes syncnout s Google uctem, s outlookem, nebo s cim to tam jeste je.. A ano, smaze se ti uplne vse, i kontakty. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

S tim unlockem, dostanu se vůbec s českou SIMkou do tý Cydie když to ještě nebude odblokovaný? Abych se tam taky vůbec dostal xD Právě že on to smazal přímo z FW, řikal mi to a hlavně tam ta možnost fakt není....Ty kontakty radši opíšu, tajně sem doufal že to třeba pujde hodit do wordu xDxD

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak psal Galaxy.Kontakty jdou sesynchronizovat s Outlookem a nasledne treba vyexportovat do excel souboru (ja to takhle mam). Protoze tlacit kontakty na simku co mam, to uz se mi tam nevleze :) Ja mam 10 let starou sim, jednu z prvnich technologii, a tam nejde ani diakritika, a ma tusim kapacitu max 150 kontaktu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak každou chvíli to hodlám udělat takže ještě dotaz. Když tam mám FW 3.0.1, můžu prostě rovnou tam udělat restore s tim fw 3.1.3 pomocí tohohle návodu?

http://console-forum.net/showthread.php?t=90705

A ještě dotaz, musí tam bejt přímo to iTunes 9.0.3 nebo může bejt i ta nejnovější verze? Kdyžtak bych poprosil nějakej odkaz na stažení, protože z těch zahraničních mi to prostě nejde....Díky moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu