misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Dobrý den stahnul jsem si GTA EFLC a spustim instelaci (jo a je to ISO.)vypalil jsem to na DVD dva disky a 1 disl v poho napise vlozte 2 disk vlozim... a pak to nic nedela nic neisteluje se to nwm co stim uplne se to zasprajcce ani koucek carky ¨ Mam Windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 jo a sorry za ty chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Dobrý den stahnul jsem si GTA EFLC a spustim instelaci (jo a je to ISO.)vypalil jsem to na DVD dva disky a 1 disl v poho napise vlozte 2 disk vlozim... a pak to nic nedela nic neisteluje se to nwm co stim uplne se to zasprajcce ani koucek carky ¨Mam Windows 7 vypalil jsi to na DVD?mozna jsi to 2dvd vypalil spatne.......a proto to nejde...btw jakou verzi mas?taky tu co ma kazdy dvd okolo 4.5GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Ano 4.5GB a tak to mam zkusit znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Ano 4.5GB a tak to mam zkusit znovu? ne nemusis...ono se to instaluje..jenom ta cara se nehejbe...staci se kouknout do ty slozky kam to instalujes jak narusta...taky mi to tak dela...btw...zajimalo by mne jak to bude s tema videama :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 jo a prosim te kolik tam bude dohromady souboru az to bude ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 ne nemusis...ono se to instaluje..jenom ta cara se nehejbe...staci se kouknout do ty slozky kam to instalujes jak narusta...taky mi to tak dela...btw...zajimalo by mne jak to bude s tema videama :/ tak ty sou jenom o 40 procent snizeny to by mohla byt grafik tak cca.. jako u GTA SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 ty videa jsou 60% ale prej je to v pohode....az se to nainstaluje tak nejakejch 15.4GB cca...ale instaluje se to asi FAKT!! 2 hodiny...proste blbej repack no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Hmmm... To jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 tak uz sem to nainstaloval....trvalo to asi 2.5 hodiny...jinak videa jsou ve stejny kvalite jako u GTA IV tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa999 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 hm... to mne to nejde ja to nechal 5 h a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
misa999
Dobrý den stahnul jsem si GTA EFLC a spustim instelaci (jo a je to ISO.)vypalil jsem to na DVD dva disky a 1 disl v poho napise vlozte 2 disk vlozim... a pak to nic nedela nic neisteluje se to nwm co stim uplne se to zasprajcce ani koucek carky ¨
Mam Windows 7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.