Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Noťas

Sada23

Recommended Posts

Protože s nimi nemám dobré zkušenosti, srovnal bych to asi jako když si sedneš do Škodovky a Toyoty.

Acer má hardware od různých firem, procesor od Intelu, disk treba od Toshiby, základní desku od někoho dalšího

ale způsob jakým dávájí dohromady notebooky není příliš precizní, zatím jsem se setkal jenom s kazovými produkty od Aceru:)

osobně bych doporučoval HP nebo SONY, ale Sony jsou drahé:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak psal Sreepeo,jsem se taky setkal s velkou poruchovostí u Aceru,sám jsem měl podobný noťas a na reklamaci jsem ho posílal 3x (z toho 2x to byl úplně stejný problém s displejem).Radši bych si koupil např.něco od HP,který mám teď a už přes roku jede bez problému.

Odkaz ke komentáři

Tak ke kvalitě acerů: Babička má Acera už skoro 7 let (ona novej hw nevyzaduje tak ji to hold staci) a funguje furt jak má akorát byl párkrát na pročištění. Ne že bych acery obhajoval táta měl naopak novějšího acera a hned reklamace (je vidět že dříve byla kvalita někde jinde)

Ale jinak bych doporučil HP z vlastní skušenosti vydrží všechno je to hodně kvalitní mam HP530 už přes 2 roky a furt skvěle slouží ale strašně hučí a dost hřeje a to i kámošův HP.

A Jinak také Sony či možná Asus není špatná volba.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu