Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Máte někdo tenhle notebook nebo nemáte s ním nějaké zkušenosti??? Dík moc http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=94166 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 oprav ten odkaz protože : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Odkaz funguje, konkrétně s tímto ne, ale z osobní zkušenosti Acer bych moc nedoporučoval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Odkaz funguje, konkrétně s tímto ne, ale z osobní zkušenosti Acer bych moc nedoporučoval:) no tak to nechapu protože mne tu stranku nenacte ani firefox ani opera ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Mě to funguje normál:), zkus to napsat bez HTTP, jenom interlink.tsbohemia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Proč bys ACER nedoporučoval?? Důvod?? LuK4SO - tak si na bohemce zadej Notebook ACER Aspire 5740DG-434G64MN 15,6"LED 3D i5-430M,4GB,640GB,ATI HD5650 s 1GB,DVD±RW, WiFi,BT,CAM,W7HP-64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Protože s nimi nemám dobré zkušenosti, srovnal bych to asi jako když si sedneš do Škodovky a Toyoty. Acer má hardware od různých firem, procesor od Intelu, disk treba od Toshiby, základní desku od někoho dalšího ale způsob jakým dávájí dohromady notebooky není příliš precizní, zatím jsem se setkal jenom s kazovými produkty od Aceru:) osobně bych doporučoval HP nebo SONY, ale Sony jsou drahé:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Jako nevim, třeba tenhle má disk od WD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 No na tom nezáleží od koho jsou, to hardwarové vybavení bývá většinou kvalitní:) Ale záleží od koho je celá sestava:D EDIT: nějakým způsobem to musí smontovat, upravit, vyladit a tak dále a ten způsob se mi právě nezdá precizní u Aceru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Tady v té recenzi obstál docela dobře, i když nějaké mínusy má :) (ve zpracování :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Je fakt že dneska už je to je na jedno brdo a taky se občas něco najde a u Aceru toho nacházím dost:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Jinak ještě se chci zeptat DVD+R9 Dual Layer a DVD+R DL je to samé ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Přesně jak psal Sreepeo,jsem se taky setkal s velkou poruchovostí u Aceru,sám jsem měl podobný noťas a na reklamaci jsem ho posílal 3x (z toho 2x to byl úplně stejný problém s displejem).Radši bych si koupil např.něco od HP,který mám teď a už přes roku jede bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Já mam jeden- Acer.... naprosto bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Mam Acera, jede asi 3roky bez problemu, ale má takové vady jako je nekvalitní plast, nedotazene panty u výka.... proste zpracovani je hrozne (kvalita také), proto ACERA NE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=95074 hele a co tenhle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 refresh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tak ke kvalitě acerů: Babička má Acera už skoro 7 let (ona novej hw nevyzaduje tak ji to hold staci) a funguje furt jak má akorát byl párkrát na pročištění. Ne že bych acery obhajoval táta měl naopak novějšího acera a hned reklamace (je vidět že dříve byla kvalita někde jinde) Ale jinak bych doporučil HP z vlastní skušenosti vydrží všechno je to hodně kvalitní mam HP530 už přes 2 roky a furt skvěle slouží ale strašně hučí a dost hřeje a to i kámošův HP. A Jinak také Sony či možná Asus není špatná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tak nakonec asi vezmu tento, nevypadá špatně s kvalitou http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=95074 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tentokrát už se mi odkaz nezobrazuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 The page cannot be foundDavas sem blbej odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=95074 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Já být tebou tak si koupím HP nebo SONY, značky jako Asus a Acer nemám rád, nemám k nim důvěru a ta koncepce notebooků se mi zdá spíše na design než na přenosnost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.