Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Divný windows prosím poraďte

Martox

Otázka

Ahoj

mám problém s windowsem XP ... je náký divný stáhnul jsem tam takový prográmek který zrychluje pc jmenuje se regcleaner tam sem vše dal pryč (myslel jsem že to jsou nad bytečný soubory bylo to tam aspoň psaný že vymaže zbytečné soubory (asi) .. tohle dám když neco chci spustit (mimo v startu mozillu) http://img192.imageshack.us/i/beznzvufg.jpg/ .. je to jen skyn windowsu 7 ... PROSÍM poraďte !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Reinstal nebo prolezat fora http://www.google.com/search?hl=cs&q=K+souboru+nen%C3%AD+p%C5%99idru%C5%BEen+program%2C+ktery+by+mohl+akci+provest.+Vytvorte+pridruzen%C3%AD+pomoc%C3%AD+ovl%C3%A1dac%C3%ADho+panelu+Moznosti+slozky&btnG=Hledat&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= . Nemáš použivat takove kraviny o kterych se pise ze to zrychli PC (stejně to nefuguje).

Edit, jak je videt, tak ti nefungujou zastupci (*.ink), tady zase nejede exe (http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=12205&start=0), tak se na to koukni. Snad ti to pomuže.

Odkaz ke komentáři

• 0

Sorry ale nemůžu si pomoci :D V jednom příspěvku "nedělala" a v druhým "dostal" > Hrozně mi to přijde jako by sázel na to že mu pomůžou když se bude vydávat za holku :lol:

Edit : Věk 12 ? To by i sedělo :lol :lol: :lol: Ve 12 letech by neměl/a promazávat registry, pak se není čemu divit že tu na fóru je samej opruz kterej si hraje na holčičku a spamuje to takovýma .... :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

Já regcleaner už nějakou dobu používám, a přijde mi jako dobrej program. Ale je pravda že umí udělat neplechu (lidem co mažou všechny možný registry :D). Jak radí nade mnou zkus si dát obnovení systému a to když nepomůže tak reinstalovat win.

A pokud si ho tam pak dáš znova, tak čisti jen ty registry u kterejch víš od čeho jsou.

Odkaz ke komentáři

• 0
Na to že mi je dvanáct tk PCčkám rozumim dobře ;)

Jo to určitě, ale zmackout tlacitko download, pak install nekolikrat next a opet install se nepovazuje za nic výjimečného ;). Takže raději přistě nepouživej takove kravinym ktere nikdy nefungovali ani fungovat nebudou.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo to určitě, ale zmackout tlacitko download, pak install nekolikrat next a opet install se nepovazuje za nic výjimečného ;). Takže raději přistě nepouživej takove kravinym ktere nikdy nefungovali ani fungovat nebudou.

To ano ale myslim tim že se o Pc zajímám ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Na to že mi je dvanáct tk PCčkám rozumim dobře ;)

no to nevim, vychloubas se, jak umis PC, ale kdyz ti tady kluci poradej reinstal( coz je vzdy a ve vsem krajni moznost ) tak jim zacnes dekovat.... jedna demence, pak si hrajes na holku, pak zase na kluka... dalsi demence, vychloubas se jak umis s PC ale bootovaci DVD ti nic nerika... a nevetsi demence je, ze ses z hory, to sem si myslel, ze ziju v meste, ktery ujde. Ale vsude se nakej mamlas najde...

Odkaz ke komentáři

• 0

nenadávej Kutný Hoře když jí neznáš ty nebydlíš ve městě ale ve vesnici kde máte dřevěný pc tk dřž ten tvůj vytlemenej pysk !! .. nechci si dělat nepřatelé tk to neber až tak velkou urážku .. bylo to tady v tomto topiku dobrý než stemi odpovídaly na "Na to že mi je dvanáct tk PCčkám rozumim dobře"

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu