krtecek909 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Dobry den, chci si koupit xbox360 a flashnout mechaniku, pokud si ale potom budu chtit zahrat něco online a budu mit koupeny originalni disk, nebudu mit kvuli flashy mechaniky problem s online hranim? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Budeš, můžeš dostat ban i když budeš mít originální hru. Nemusíš, ale později MS stejně odhalí i nejnovější flash a začne banovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Takže mi nepujde ani aktualizovat konzole a stahovat data z Xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Takže mi nepujde ani aktualizovat konzole a stahovat data z Xbox live? v případě že dostaneš ban tak nepude... bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 a banu už se nezbavim? to už je konzole na vždycky bez možnosti hrat hry po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Presne tak ako pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 aktualizovat pořád můžeš i s banem, aktualizace konzole se dá stáhnout přímo ze stránek Microsoftu, vypálit na CD, nebo nahrát na flashku, a nepotřebuješ mít připojenej xbox k netu. Stejně tak se dají na internetu najít třeba demoverze, nebo themes, ale ty už ne na stránkách Microsoftu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 V tuhle chvíli s iXtreme LT nebo LT 1.1 na liteon mechanice a s LT 1.1 na benq mechanice bys na Live neměl dostat ban, samozřejmě nesmíš hrát opatchovaný hry, hry s poškozenym stealthem, před vydáním ... jak to bude v budoucnu ti nikdo neřekne. Ban obnáš jen to, že nemůžeš na Live a tvůj profil se na nezabavený konzoli tváří jako poškozený (obnovíš ho přes Recovery gamerTag a nebo podle návodu tady na foru). Navíc pokud budeš mít starý dashboard, tak nebudeš mít možnost instalovat hry na HDD, to ale vyřeší update na 9199, kde už je tahle možnost zpátky. Jak už jsem řekl, s banem se nedostaneš na Live, takže žádný aktualizace, dema ... odtamtud nestáhneš, ale aktualizace můžeš stáhnout z oficiálního webu MS, hodit na flashku (případně vypálit) a update povíst bez nutnosti Live. Podobně je to s updatama pro hry (nemyslim DLC, ale opravný), který můžeš stahovat zase tady a házet na HDD (s flashkou nemam odzkoušený), dema můžeš taky stahovat třeba tady a vypalovat je nebo házet na flashku/HDD - abys mohl použít flashku, musíš udělat update na 9199. No, když to shrnu, pokud nebudeš chtít hrát online na live, tak ti ban může bejt vlastně uplně jedno, navíc online si můžeš zahrát přes leaf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Jde mi hlavně o hrani online, hlavně asi Forza3 nebo nfs Shift. Takže ma vubec smysl mit flash mechaniky když chci hrat i online? Si zaplatim xbox live a koupim hru original a stejnak dostanu ban a bude mi to na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Pokud budeš dodržovat to, co jsem psal, ban bys neměl dostat. Tim, že budeš hrát online jen origo hry (s LT/ LT 1.1 liteon, benq LT 1.1) se akorát vyvaruješ problémum okolo stealthu a hranim před vydáním, takže riziko částečně snížíš - nikdo ale neví, podle čeho se banuje, takže ti nikdo přesně neřekne, jak nedostat ban. Je to každýho věc ... buďto hry kupuj a ban nedostneš a nebo hry stahuj a riskuj, že dostaneš ban - urči si priority. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Tak mam objednany xbox i s flash mechanikou, snad ten ban nedostanu. Jen se chci zeptat, jak zjistim jakou verzi flash tam mam? byl dělany před rokem takže to asi nebude nejnovějši verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Tak to celkem určitě nebude nejnovější flash, ten se objevil někdy v únoru, nebo březnu tenhle rok. S takovým flashem, co budeš mít, na Live určitě nelez. A protože tobě o Live docela jde, tak ani moc nezáleží, jaký přesně máš, prostě si nech udělat update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Dobře, nevite o někom z Brna kdo by mi udělal flash? nechce se mi platit ještě poštovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Seznam flasherů : http://console-forum.net/showthread.php?t=25940 , tam je také v Brně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krtecek909
Dobry den, chci si koupit xbox360 a flashnout mechaniku, pokud si ale potom budu chtit zahrat něco online a budu mit koupeny originalni disk, nebudu mit kvuli flashy mechaniky problem s online hranim? děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.