Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz k XBOX 360


krtecek909

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

aktualizovat pořád můžeš i s banem, aktualizace konzole se dá stáhnout přímo ze stránek Microsoftu, vypálit na CD, nebo nahrát na flashku, a nepotřebuješ mít připojenej xbox k netu. Stejně tak se dají na internetu najít třeba demoverze, nebo themes, ale ty už ne na stránkách Microsoftu ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V tuhle chvíli s iXtreme LT nebo LT 1.1 na liteon mechanice a s LT 1.1 na benq mechanice bys na Live neměl dostat ban, samozřejmě nesmíš hrát opatchovaný hry, hry s poškozenym stealthem, před vydáním ... jak to bude v budoucnu ti nikdo neřekne.

Ban obnáš jen to, že nemůžeš na Live a tvůj profil se na nezabavený konzoli tváří jako poškozený (obnovíš ho přes Recovery gamerTag a nebo podle návodu tady na foru). Navíc pokud budeš mít starý dashboard, tak nebudeš mít možnost instalovat hry na HDD, to ale vyřeší update na 9199, kde už je tahle možnost zpátky.

Jak už jsem řekl, s banem se nedostaneš na Live, takže žádný aktualizace, dema ... odtamtud nestáhneš, ale aktualizace můžeš stáhnout z oficiálního webu MS, hodit na flashku (případně vypálit) a update povíst bez nutnosti Live. Podobně je to s updatama pro hry (nemyslim DLC, ale opravný), který můžeš stahovat zase tady a házet na HDD (s flashkou nemam odzkoušený), dema můžeš taky stahovat třeba tady a vypalovat je nebo házet na flashku/HDD - abys mohl použít flashku, musíš udělat update na 9199. No, když to shrnu, pokud nebudeš chtít hrát online na live, tak ti ban může bejt vlastně uplně jedno, navíc online si můžeš zahrát přes leaf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud budeš dodržovat to, co jsem psal, ban bys neměl dostat. Tim, že budeš hrát online jen origo hry (s LT/ LT 1.1 liteon, benq LT 1.1) se akorát vyvaruješ problémum okolo stealthu a hranim před vydáním, takže riziko částečně snížíš - nikdo ale neví, podle čeho se banuje, takže ti nikdo přesně neřekne, jak nedostat ban. Je to každýho věc ... buďto hry kupuj a ban nedostneš a nebo hry stahuj a riskuj, že dostaneš ban - urči si priority.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to celkem určitě nebude nejnovější flash, ten se objevil někdy v únoru, nebo březnu tenhle rok. S takovým flashem, co budeš mít, na Live určitě nelez.

A protože tobě o Live docela jde, tak ani moc nezáleží, jaký přesně máš, prostě si nech udělat update.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu