Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Zephyr - Poradte ? + vase zkusenosti !


lukynthc

Otázka

mam xbox 360 Premium(s Hdmi) rok vyroby je psanej na nem 25.7.2007 mam v nem mechaniku BenQ ,,,, podle konekturu napajeni mam asi edici zephyr 16,5 A a vevnitr mam takovy ten bily plast ke chladici.. myslis ze mam tedy zephyr ? mam ho zdruhe ruky a zvenku a zevnitr je jako novy,,, mam ho polozeny na parapete u okna takze snad prisun vzuchu je vpohode....to hlavni je ze jestli ho mam radeji prodat a poridit si nejakou novou revizi nebo ne ? pry tyto revize odchazeji prehratim-PROD a podobne ?

jaky je tvuj nazor prosim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Podivej se do topicu pro zacatecniky a porovnej napajeni, to je nejjsitejsi, podle toho se ujisti jakou mas revizi. Ja v tuhle chvili uz skoro rok hraju na Xenonovi a vsechno v pohode, az odejde, koupim novyho jaspera (nebo valhallu?). Je to na tobe, zkus ho prodat a kdyz se ti nebude libi cena, tak pockej az odejde, prodej ho na nahradni dily a kup novej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
nevím, kolik zkušeností s rrod má luk4so, ale dle mých to prodej, protože rrod v týhle revizi dřív či později příde a ničím to neodvrátíš. já měl 2 chladiče přímo v xboxu, pasivy byli aktivně chlazený a stejně rrod přišl.

nemám ani jednu a mněl jsem zephyr(necelý rok a ani jeden error) a tet mám jaspra a nemněl jsem žedný rrod protože jsem používál chladící podložku o které jsem se zmínil víše :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zadne chladici podlozky ani extreni vetraky nicemu nepomuzou :( ! me zajima jestli tedy zephyr je osetren proti PROD , prehrati a podobne :( ? protoze s nim neni niak manipulovano ani nic podobnyho tak si myslim ze nic jineho nehrozi ne nebo zephyr tizi i jine problemi ? hraju na nem v extremnich pripadech max tak 6-7hodin vkuse kdyz mam cas :) jinak kolem tak 2-3h a nikdy se mi jeste nesekl ani nerestartoval:) ,,,,, pomohl bych si hodne kdybych presel z zephyra na falcon ?

a mate neaky rady jak predejit rosekani Xboxu ? kdybych vymenil teplovodici pastu na gpu a cpu za neakou hodne kvalitni bylo by to dobre nebo zbytecne ? a kdybych do Xka pridal neake hlinikove nebo neake jine zebra - chaladice pasivni ?

Co vy na to Xkaři :) ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pasivní chladiče, stejně jako nějaký přídavný větráky jsou skoro k ničemu, teplovodivou pastu bych tam taky v tuhle chvíli nedával. Jestli chceš opravu mít klid, kup Talismoon Whisper a namontuj je místo klasickejch.

Ale jak jsem řekl, jedu na uplně první revizi Xka už skoro rok bez problémů, s klasickejma větrákama. Pravda je, že kolem něj nic neválim, mam ho na dobrym místě, kde cirkuluje vzduch a jednou za tejden utřu prach a projedu luxem kolem větráku na nejnižší stupen. Falcona bych nekupoval, s tim si moc nepomůžeš, jestli nový Xko, tak Japsera ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobrá Práce ;) :) Aha tak to jo ale tuto mřížku uz zephyr má ? Ale presto 50% lidi tvrdí ze se za chvili odejde a dalších 50% tvrdí ze uz je vpohode :) tak opravdu z newim :D ??? mam verzi Premium s HDMI a mechanikou BenQ ( vyroba : 25.7.2007 ) kolik % davate davatu poruchovosti ? a jakou zivotnost ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak jsem našel tohle

http://beta.ivancover.com/wiki/index.php/Xbox_360_Revisions

A zdá se, že jsem to trochu popletl. Zephyr je druhá revize, má HDMI a už i tu chladící mřížku, která pomáhá s odvodem tepla, takže by to nemělo být tak poruchový, jako první revize. Dokonce má už GPU vyráběný lepší technologií. Ale další revize už mají více součástek vyráběný lepší technologí a taky větší chladič CPU, takže Zephyr může být tak napůl cesty, co se toho ošetření týče. Každopádně už tam nějaký ošetření je.

Já si právě zjistil, že mám taky Zephyre a jedu si vesele už přes 2 roky :) Jedinej problém jsem měl s čočkou u DVD mechaniky, ale za to architektura konzole nemůže. Jinak jsem s tím neměl jedinej problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mno tak paráda :) Tak snad pojede tak Dobře i mě :D :) ale zatím žádný problém :) sem premyslel že bych dal na tu pridanou chladici mrizku neaky ventilar pokud by se tam vesel a to by ho mohlo docela pojistit :) a pak planuju koupit sadu takovej malejch kovovejch chladicu ktery prilepim na vsechny chipy pametovy atd kde nic neni protoze jsou docela namahany :) protoze i teplota pametovych chipu ma vliv na vykon :) co myslis ty :) ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já nevím, takovýhle věci jsem nikdy neřešil :D Já i když pár hodin hraju a šáhnu na ten xbox, tak má jen pár stupňů nad pokojovou teplotou, nedávno jsem ho měl rozebranej a vyčistil jsem větráky od prachu, předtím docela pekl :) Ale největší jistotu by jsi měl stejně, kdyby jsi ho nechal furt otevřenej, to by vzduch proudil nejlíp :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mno to jo :D ale zas aby mi v pokoji cumelo otevreny Xko moc nechci :D a jeste mam jeden promlem :( ! ?? !

chtel jsem se zeptat jestli je normalni ze se mi v GTA IV a EFLC pozde objevuje textura ?

jedu hodne (max) rychle autem zniceho nic nabouram a predmnou se objevi mala zet nebo zastavka pilir atd ?

hru mam naistalovanou na Hdd a z cd to dela taky ? iv mam original eflc ne .....

vcem je chyba ? da se to neak opravit ? mam revizi zephyr

a jeste treba po hodine hrani se mi zda ze se lehce hra zacne loggovat ? ale dela mi to i na PC

co vy na to Xkaři ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu