lukisss007 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ahoj ja sem si koupíl asi za 2000kč playtv dělám vše podle navodu ale když dám hledat programy tak mi tam nenajde nic nevím čím to je pomoste mi stím dík předem.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Prověř si antenu, jaký region máš nastavený, provedl jsi upgrade na nejnovější verzi play TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukisss007 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ja mám kabelovku udělal mam tam česko region morava a upgrade taky a nejde mi najít ani jedn talevizni kanál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirod7174 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ja mám kabelovku udělal mam tam česko region morava a upgrade taky a nejde mi najít ani jedn talevizni kanál. No, nejde Ti to zřejmě zcela správně, protože PlayTV neumí chytat kabelové programy (pokud jsem dobře informován), ale pouze programy ze "vzdušné" antény. Každé je totiž v jiné normě: kabelovka je DVB-C, kdežto z antény leze signál DVB-T ... a pokud je mi známo, tak PlayTV umí jen DVB-T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukisss007 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Díky moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Jak píše mirod, stačí abys pořídil anténu, pokojovou nebo externí záleží jak kvalitní signál máš v bytě. Potom by ti to mělo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Max96 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 A zeptám se DVB-T je digitální signál? A jde nahrávat třeba přes satelit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukisss007
Ahoj ja sem si koupíl asi za 2000kč playtv dělám vše podle navodu ale když dám hledat programy tak mi tam nenajde nic nevím čím to je pomoste mi stím dík předem.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.