Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim o radu jake Wii?

peterSweter1468624034

Otázka

Zdravim,

mam dotaz - mam xbox360 a nikdy jsem nad Wii neuvazoval, ted me vsak nabrnkala pritelkyne a chci se zeptat jestli se to nejak lisi, jaky typ koupit, na co si dat pozor atd.

Po cipu/flashi jede vse z HDD nebo usb, popripade kde koupit+nezbytne prislusentvi?

Diky vsem.

P.S. Jaky ma Wii audio vystup?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,

mam dotaz - mam xbox360 a nikdy jsem nad Wii neuvazoval, ted me vsak nabrnkala pritelkyne a chci se zeptat jestli se to nejak lisi, jaky typ koupit, na co si dat pozor atd.

Po cipu/flashi jede vse z HDD nebo usb, popripade kde koupit+nezbytne prislusentvi?

Diky vsem.

P.S. Jaky ma Wii audio vystup?

Muhehe,. Mám to naprosto stejně. Mám PS3 a od té doby co viděla přítelkyně Wii v Datartu na předváděčce mi nedala pokoj až do dnes, kdy jsem Wii objednal :-D

Jsem zvědav, jak to všechno doma popřipojuju. Už teď je televize jako ježek co je na ní všechno připojený.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jo, takže Wii je v podstatě jen jeden typ, dneska ve dvou barevných provedeních (bílá a černá). Oba typy se liší kromě barvy tím, že u black je přibalen i Wii Sports Resort a jeden Wii Motion Plus (taková přídavná kravinka, která zlepšuje u podporovaných her výrazně snímání pohybu - u golfu, Sports Resort nebo Grand Slam Tennisu to znamená převod pohybu skutečně téměř 1:1). Jiné rozdíly nejsou. U každého je vždy jeden Wiimote a jeden nunchuk (a u té černé teda ten motion plus), pokud nepůjde vyloženě o nějaký bundle pro dva.

Pokud chceš jet pálenky, tak není potřeba žádný chip - ta možnost existuje, ale zároveň je také možnost softwarového hacku, takže nepřicházíš o záruku.

Zvuk, na to už odpověděl NewsikCZ - jsou tam normálně 2 cinche (pravý, levý kanál - klasika). Pokud bys to chtěl mermomocí do line-in na bednách od PC (protože jinak cinch není problém), tak je možnost té redukce, nebo pokud bys do toho chtěl píchnout zase bedny z PC, tak spojky cinch F-jack F. To už jsou prkotiny.

Na co si tedy dávat bacha? Na cenu. Ta by se teď u nových kusů měla pohybovat na 5 a půl tisících. Plus mínus stovka. Ale viděl jsem ho i dráž. O něco dražší je je black verze, ale zase jsem viděl teď akce, ve kterých ji prodávají taky za 5 a půl

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu