Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 tak jsem se rozhodl že si reinstaluji na ntb windows,ale nejde mi naformátovat HDD.Nornálně kliknu pravym a ono nic...poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Hod DVDčko s Windowsama do mechaniky, nabootuj a během instalace (během vyběru partitionu na kterej chceš instalovat OS) ho budeš mít možnost naformátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 aha já si řikal ,že určitě bude možnost formátování při instalaci....takže to jak říkáš je normální postup?:--) edit:to víš já to dělám poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Anoto je normalni postup , ve windows ho naformatovat nemuzes , protoze ho system zrovna pouziva , to da rozum . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 no tak dobrý, tak první instalaci sem zmršil...btw ...chcete-li provést změny v oddílech,restartuje systém Windows z instalačního disku <<---nějak tomu nerozumím,už jsem si vybral jakej systém chcu instalovat pak na mě vyskočí úkazané ty moje oddíly...please help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Prostě nabootuješ, vybereš OS, dostaneš se až sem, potom klikneš na oddil, kterejch chceš naformátovat a dáš formát. Navíc pokud, chceš to OS opravdu instalovat, tak jen vybereš partition a potvrd, zeptá se tě to, jestli chceš starý windows přesunout do windows.old a nebo naformátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 to je právě ono..já tam vůbec tu položku formát nemám edit,ted mě napadlo neměl jsem dát upgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Bootojues z mechaniky vubec? Mě se spise zda že jsi proste jen spustil pod stavajicima windowsama instlaci... to taky vysvetluje proc tam nemas format. (btw ne, dal jsi správne vlastní instalaci) Záver: Nabootuj ty windowsy z mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 tak odeber všechny oddíly a vytvoř je znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout.... Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 tak odeber všechny oddíly a vytvoř je znovu rád bych ale nevím kde....momentálně se nacházím v kritické situaci, kdy mám na ntb 2x win :-X Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu? edit:edit dostanu se sem ...a prostě tam mám jen refresh a load driver...to v pravo vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu? Ne, bootujes z HDD. Takže jeste jednou... 1) nastavav bootovani z DVD 2) vloz tam to DVDcko 3) dej save and exit v biosu (aby se ulozilo to bootovani z mechaniky) //ne mechaniku, ale DVD ze mas spatne vypalene (pokud to neni origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 dostanu se sem ...a prostě tam mám jen refresh a load driver...to v pravo vůbec look up! v nastavování priorit...je pouze jedna možnost a to CD/DVD mechanika .....není to zvlášť jak píšeš ......btw už sem celý popletený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 look up!v nastavování priorit...je pouze jedna možnost a to CD/DVD mechanika .....není to zvlášť jak píšeš ......btw už sem celý popletený Pomuzeti kdyz ti upnu video? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 např. jak natočíš to tvé tajemné nastavování v biosu?:--) edit:min toto postačí http://www.youtube.com/watch?v=TxyE-B9U9UI takže hned úvodní snímek kde vyplňuješ nějáké údaje se mi nezobrazí a pak myslim ani ten s tou klávesou....chjo...sem nevěděl že i reinstalace systému může být tak komplikovaná a nepříjemná :--( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Koukni: http://www.edisk.cz/stahni/99562/MOV06864.MPG_60.9MB.html (na YT by to trvalo pul roku nez by to zpracovali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici co mě dostává je ale to že, momentálně mám hdd rozdělený na 2 oddíly z toho nejde naformátovat ani ten nesystémový....nj je to smutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici Je to sestrihane, profesionalne nadabovane a natacene ve filmovem studiu xD... A poprvde je to jen video, kde je slyset sum a klavesnice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 lol ten šum :d to je jak vysavač....no už to mám :--) po tom co vyjedeš z nastaveného biosu sem nezmáčkl klávesnici ...mockrát ti děkuju...nevím jak se ti odvděčit edit: ještě jak to kompletně dokončim tak mám zase v biosu dát jako první prioritu HDD? edit2:kdybys v budoucnu něco potřeboval, cokoliv obrať se na mě :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
tak jsem se rozhodl že si reinstaluji na ntb windows,ale nejde mi naformátovat HDD.Nornálně kliknu pravym a ono nic...poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.