Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

formátování HDD

Ryder3.0

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no tak dobrý, tak první instalaci sem zmršil...btw ...chcete-li provést změny v oddílech,restartuje systém Windows z instalačního disku <<---nějak tomu nerozumím,už jsem si vybral jakej systém chcu instalovat pak na mě vyskočí úkazané ty moje oddíly...please help

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Prostě nabootuješ, vybereš OS, dostaneš se až sem, potom klikneš na oddil, kterejch chceš naformátovat a dáš formát. Navíc pokud, chceš to OS opravdu instalovat, tak jen vybereš partition a potvrd, zeptá se tě to, jestli chceš starý windows přesunout do windows.old a nebo naformátovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout....

Odkaz ke komentáři

• 0
j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout....

Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu

Odkaz ke komentáři

• 0
tak odeber všechny oddíly a vytvoř je znovu

rád bych ale nevím kde....momentálně se nacházím v kritické situaci, kdy mám na ntb 2x win :-X

Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu

no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu?

edit:edit dostanu se sem ...a prostě tam mám jen refresh a load driver...to v pravo vůbec

Odkaz ke komentáři

• 0

no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu?

Ne, bootujes z HDD. Takže jeste jednou...

1) nastavav bootovani z DVD

2) vloz tam to DVDcko

3) dej save and exit v biosu (aby se ulozilo to bootovani z mechaniky)

//ne mechaniku, ale DVD ze mas spatne vypalene (pokud to neni origo)

Odkaz ke komentáři

• 0

např. jak natočíš to tvé tajemné nastavování v biosu?:--)

edit:min toto postačí http://www.youtube.com/watch?v=TxyE-B9U9UI

takže hned úvodní snímek kde vyplňuješ nějáké údaje se mi nezobrazí a pak myslim ani ten s tou klávesou....chjo...sem nevěděl že i reinstalace systému může být tak komplikovaná a nepříjemná :--(

Odkaz ke komentáři

• 0

ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici

co mě dostává je ale to že, momentálně mám hdd rozdělený na 2 oddíly z toho nejde naformátovat ani ten nesystémový....nj je to smutné

Odkaz ke komentáři

• 0
ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici

Je to sestrihane, profesionalne nadabovane a natacene ve filmovem studiu xD... A poprvde je to jen video, kde je slyset sum a klavesnice :D

Odkaz ke komentáři

• 0

lol ten šum :d to je jak vysavač....no už to mám :--) po tom co vyjedeš z nastaveného biosu sem nezmáčkl klávesnici ...mockrát ti děkuju...nevím jak se ti odvděčit

edit: ještě jak to kompletně dokončim tak mám zase v biosu dát jako první prioritu HDD?

edit2:kdybys v budoucnu něco potřeboval, cokoliv obrať se na mě :--)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu