Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 tak jsem se rozhodl že si reinstaluji na ntb windows,ale nejde mi naformátovat HDD.Nornálně kliknu pravym a ono nic...poradí někdo? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Hod DVDčko s Windowsama do mechaniky, nabootuj a během instalace (během vyběru partitionu na kterej chceš instalovat OS) ho budeš mít možnost naformátovat. Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 aha já si řikal ,že určitě bude možnost formátování při instalaci....takže to jak říkáš je normální postup?:--) edit:to víš já to dělám poprvé Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 19, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Anoto je normalni postup , ve windows ho naformatovat nemuzes , protoze ho system zrovna pouziva , to da rozum . Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 no tak dobrý, tak první instalaci sem zmršil...btw ...chcete-li provést změny v oddílech,restartuje systém Windows z instalačního disku <<---nějak tomu nerozumím,už jsem si vybral jakej systém chcu instalovat pak na mě vyskočí úkazané ty moje oddíly...please help Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Prostě nabootuješ, vybereš OS, dostaneš se až sem, potom klikneš na oddil, kterejch chceš naformátovat a dáš formát. Navíc pokud, chceš to OS opravdu instalovat, tak jen vybereš partition a potvrd, zeptá se tě to, jestli chceš starý windows přesunout do windows.old a nebo naformátovat. Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 to je právě ono..já tam vůbec tu položku formát nemám edit,ted mě napadlo neměl jsem dát upgrade? Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Bootojues z mechaniky vubec? Mě se spise zda že jsi proste jen spustil pod stavajicima windowsama instlaci... to taky vysvetluje proc tam nemas format. (btw ne, dal jsi správne vlastní instalaci) Záver: Nabootuj ty windowsy z mechaniky. Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout.... Citovat
0 Kinder Master King Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 tak odeber všechny oddíly a vytvoř je znovu Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ryder3.0 napsal: j dělám vše jak by se mělo...nevím kde je chyba.....v biosu si nastavim bootování z cd/dvd mechaniky //vložim cd//nechám os naběhnout//pak dám tento počítač a dám instalovat///pak už jen odklikávám jednotlivé kroky instalace,mě se bohužel prostě nezobrazuje to formátování ve 2-3 kroku ...vím že když to tam nemám že bych měl dát to v pravo "drive options (advanced)" ale domnívám se že to tam ani nemám,ale ještě to zkusim se na to mrknout.... Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Kinder Master King napsal: tak odeber všechny oddíly a vytvoř je znovu rád bych ale nevím kde....momentálně se nacházím v kritické situaci, kdy mám na ntb 2x win :-X Dark_user napsal: Viz má PM, nebootujes z mechaniky ale z HDD, nekde mas chybu... bios nebo nemas bootovatelne DVD nebo si nepotvrdil tu libovolnou klavesu no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu? edit:edit dostanu se sem ...a prostě tam mám jen refresh a load driver...to v pravo vůbec Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ryder3.0 napsal: no co asi celou dobu dělám...bootuju z mechaniky....no a chceš mi říct že acer aspire 5735 nemá bootovatelnou mechaniku?....a kde jsem nepotvrdil libovolnou klavesu? Ne, bootujes z HDD. Takže jeste jednou... 1) nastavav bootovani z DVD 2) vloz tam to DVDcko 3) dej save and exit v biosu (aby se ulozilo to bootovani z mechaniky) //ne mechaniku, ale DVD ze mas spatne vypalene (pokud to neni origo) Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ryder3.0 napsal: dostanu se sem ...a prostě tam mám jen refresh a load driver...to v pravo vůbec look up! v nastavování priorit...je pouze jedna možnost a to CD/DVD mechanika .....není to zvlášť jak píšeš ......btw už sem celý popletený Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ryder3.0 napsal: look up!v nastavování priorit...je pouze jedna možnost a to CD/DVD mechanika .....není to zvlášť jak píšeš ......btw už sem celý popletený Pomuzeti kdyz ti upnu video? xD Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 např. jak natočíš to tvé tajemné nastavování v biosu?:--) edit:min toto postačí http://www.youtube.com/watch?v=TxyE-B9U9UI takže hned úvodní snímek kde vyplňuješ nějáké údaje se mi nezobrazí a pak myslim ani ten s tou klávesou....chjo...sem nevěděl že i reinstalace systému může být tak komplikovaná a nepříjemná :--( Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Koukni: http://www.edisk.cz/stahni/99562/MOV06864.MPG_60.9MB.html (na YT by to trvalo pul roku nez by to zpracovali) Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici co mě dostává je ale to že, momentálně mám hdd rozdělený na 2 oddíly z toho nejde naformátovat ani ten nesystémový....nj je to smutné Citovat
0 Dark_user Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Ryder3.0 napsal: ok už to sosám..doufám že si mi to ají nadaboval :D ...tyjo ale už mám pěkný nervy na celej ten ntb...brzo skončí v popelnici Je to sestrihane, profesionalne nadabovane a natacene ve filmovem studiu xD... A poprvde je to jen video, kde je slyset sum a klavesnice :D Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 lol ten šum :d to je jak vysavač....no už to mám :--) po tom co vyjedeš z nastaveného biosu sem nezmáčkl klávesnici ...mockrát ti děkuju...nevím jak se ti odvděčit edit: ještě jak to kompletně dokončim tak mám zase v biosu dát jako první prioritu HDD? edit2:kdybys v budoucnu něco potřeboval, cokoliv obrať se na mě :--) Citovat
Otázka
Ryder3.0
tak jsem se rozhodl že si reinstaluji na ntb windows,ale nejde mi naformátovat HDD.Nornálně kliknu pravym a ono nic...poradí někdo?
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.