Olaf Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Zajímalo by mě, jestli se nějak, třeba via USB Flash disk, dá do her přidat vlastní mptrosky ? Teda ani nevim, jestli tenhle formát xko podporuje, nevíte někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 co ja vim tak to jde jen do GTAcek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Škoda, kdyby to šlo třeba šlo do TDU, to by bylo super....ten origo ost mě dvakrát nebere... i když ta klasika je dobrá....řítit se v enzu po dálnici a do toho poslouchat maďarské tance :cheesygrin: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 co ja vim tak to jde jen do GTAcek... malcolm sme v sekci x360 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 OT: ty jo ja se asi porad v tomhle foru neorientuju :D se vzdycky divam akorat doleva, ne doprava :D... nepracuje se na nejakem tom profilu treba only PSP topics? to by jsem aj vyuzil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Olaf
Zajímalo by mě, jestli se nějak, třeba via USB Flash disk, dá do her přidat vlastní mptrosky ? Teda ani nevim, jestli tenhle formát xko podporuje, nevíte někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts