Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovalny svetly "flek" na TV

RadaR

Otázka

ahoj mam takovy mensi dotaz. Koupil jsem si 42" LCD LG 42LF2510 http://www.exa.cz/lcd-televize-lg-42lf2510/

a uprostred obrazu je jakoby ovalny svetly "flek". Pri hrani to vubec nejde vydet ale kdyz pustim nejaky film napr. horor kde je casteji cerna obrazovka, tak uz to zacina vadit. Napadlo me jestli se nahodou nevypalil obraz do obrazovky mel jsem zapnuty ps3 asi 3hodinky jen v menu a mel jsem "theme" god of war3 a zda se mi, ze ten "flek" pasuje prave do toho theme... je to na reklamaci? nebo mam nekde neco spatne nastavene v tv? diky za jakoukoliv radu...:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mame taky TV od LG, nahore bylo jasne vypaleno jaky vstup je zaply (nechal jsem to tam prez noc omylem), tak jsem na par minut v TV natavil bilou bravu, a pak jeste kalibraci (nebo jak se to jmenuje) a zmyzelo to...

Ty dve veci jsem nasel v Menu - Možnosti - Možnosti ISM.

Třeba to tak budes mit taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu