looki Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 Stahl jsem si smummvm ale nevim co mam delat dal abych ho spustil. Kde ho mam nakopirovat a jak spustit??????? nejsem zaden idiot ale nevim si stim uz rady. konkretni navod na foru jsem taky nenasel. Mam stazenou hru Broken Sword a nevim jak ji spustit pres scummvm. vsude se pise jen Spust scummvm a pust v nem hru,ale jak to cele spustit sem se uz nedocetl. Predem diky
0 WoKo_O Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 nemam ani poneti co to je scummvm..??!
0 Ski Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 Znam len Devhook :D ale co je to scummvm?!?!?!?!
0 LukDM Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 dej to do x:/PSP/GAME a tu hru dej kam chceš,klidně do toho,scummvm je emulator straých point and click pc adventur
0 looki Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 ale jak to mam cele zapnout???? myslim to scummvm
0 LukDM Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 ale jak to mam cele zapnout????myslim to scummvm máš cestom fw nebo co?jdeš do games-memory stick
0 looki Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2007 ja jen nevim jak postupovat. to co jsem zatim udelal: 1. prekopiroval jsem soubor na pametovku do slozky GAME 2. prekopiroval jsem hru Broken sword (viz. sekce download) do slozky ISO. ale nevim co dal.napiste presny postup jak to cele rozhybat. vsichni pisou ze se ma ten scummvm spustit, ale jak??????????????? kdyz PSP spustim, tak nevidim zadnou slozku s scummvm.a hra se zobrazuje jako nejaky neznamy soubor. uz nevim co dal...............
Otázka
looki
Stahl jsem si smummvm ale nevim co mam delat dal abych ho spustil.
Kde ho mam nakopirovat a jak spustit???????
nejsem zaden idiot ale nevim si stim uz rady.
konkretni navod na foru jsem taky nenasel.
Mam stazenou hru Broken Sword a nevim jak ji spustit pres scummvm.
vsude se pise jen Spust scummvm a pust v nem hru,ale jak to cele spustit sem se uz nedocetl.
Predem diky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts