Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AVIAddXSubs na OSX SnowLeopard

doncze

Recommended Posts

Dost dlouho jsem byl vyloženě otrávenej nemožností používat aviaddxsubs na macíkovi a po několika marných pokusech můžu napsat, že AVIAddXSubs v9.5 funguje na MacBooku Pro v emulátoru Macindows na 100% takže jsem spokojenej :-) Je mi jasný, že jablíčkářů tu asi moc nebude, ale snad to někomu udělá radost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spise mi udelej radost tim, ze mi reknes jak postupovat pri problemu ze ti avaddxsubs zarve pri slucovani ze to proste nejde. A ted se nebavim o rpoblemu typu ze mas jine titulky (sub). Bavim se o tom, ze mas srt titule v pohode, jmenujou se jako film stejne,ale tsejne to rve. Tipnul bych to na neco s formatovanim textu nebo tak neco,ale nevim, takze se ptam. Proste mi to u spatnych titulku zastavi hned na prvni vete a rve ze tam je chyba.Tak smazu prvni vetu,a zarve to u druhe, atd...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu