Srig Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Zakládám toto téma o zajímavé hře s traktory. A chtěl bych se zeptat jestli by mi šla na nb, který má integrovanou graf. kartu. A jestli jdou hry nainstalovat na flashdisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak co, poradíte mi teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Tato hra má jak už jsem se díval na HW nároky celkem vysoké ale za skoušku nic nedáš .. skus si stáhnou demo .. ;) Na flashdisk to newim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 když zvolíš při instalaci jednotku flash disku tak by to mělo jít ale musíš mit zaručený místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já tuto hru hraju normál na notasu, obcas se to seká ;-( o stažených mapách nemluvím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 A jakou má grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 musiš mit velkou flashku tak okolo 16Gb mozna 8Gb ale abys tam mnel volne misto na Ntb podle parametru samozřejmne mne tato hra jela celkem v pořadku ale zaleži na tom jake parametry ma tvuj notes btw:demo hry nikdy nema stejne naroky jako originalka hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.