lukynthc Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Zdravim ..chtel jsem se zeptat jestli je normalni ze se mi v GTA IV a EFLC pozde objevuje textura ? jedu rychle autem zniceho nic nabouram a predmnou se objevi mala zet nebo zastavka pilir atd ? hru mam naistalovanou na Hdd a z cd to dela taky ? iv mam original eflc ne ..... vcem je chyba ? da se to neak opravit ? mam revizi zephyr a jeste treba po hodine hrani se mi zda ze se lehce hra zacne loggovat ? ale dela mi to i na PC co vy na to Xkaři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 bal bych se ze za chvili by mohl prijit RROD jestli mas zephyra... jesi to laguje pri hrani po hodine tak si myslim ze se zacina prehrivat... doufam, ze se ale pletu, protoze jestli ne tak te ceka koupe noveho xka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukynthc Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 ne laguje vylozene ae vydis na tom kdyz to hledas takovy malinky rozdil mno uz to neni tolik plynule pste :( - minus tak 1-3FPS > je to samozrejme zanedbatelne :) ae ja se ptam :) ae u jine hry mi to nedela a zadne artefakty ani jine veci mi po obraze neskacou je jasny a ostry porad :) takze snad ze by mi odchazelo gpu to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No, zrovna GTA (nevím, jak u druhé hry) trpí doskakováním textur a objektů docela dost. Mezi námi, ta hra není po technické stránce nic extra. S tím samozřejmě nic neuděláš, takových her je víc, třeba Mass Effect, nebo Bioshock. Instalace na HDD tomu pomůže (HDD je rychlejší, než optická média), ale problém kompletně neodstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukynthc
Zdravim ..chtel jsem se zeptat jestli je normalni ze se mi v GTA IV a EFLC pozde objevuje textura ?
jedu rychle autem zniceho nic nabouram a predmnou se objevi mala zet nebo zastavka pilir atd ?
hru mam naistalovanou na Hdd a z cd to dela taky ? iv mam original eflc ne .....
vcem je chyba ? da se to neak opravit ? mam revizi zephyr
a jeste treba po hodine hrani se mi zda ze se lehce hra zacne loggovat ? ale dela mi to i na PC
co vy na to Xkaři ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.