Poolik Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 ahoj hledam nejakej program na pdf formaty neco jako adobe reader jestli o necem vite tak mi pls hodte nejakej odkaz na stranku předem dííííík dám thanks samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 takže tu máme skvělej program bookr: http://console-forum.net/showthread.php?t=10079 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 chci se este zeptat udelal sem vse podle navodu ae nic se mi tam neobjevuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Poolik
ahoj hledam nejakej program na pdf formaty neco jako adobe reader jestli o necem vite tak mi pls hodte nejakej odkaz na stranku předem dííííík dám thanks samozřejmě
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.