David50G Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Neznáte někoho třeba i z us forech potřebuji poradit jak se regnout na psp (psn) účet mám ale chi ho aktivovat na psp a nejde tak kdyby někdo znal prosím pošlete to tady nebo pm dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Musis se regnout kdyz nemas zapnuty Gen(flash) nejlepsi je vypnout PSP tak aby bylo bez flashe a dat obnovení nastavení a pak uz se dostanes na PSN Ale zadne hry si pres to nezahrajes (pokud nemas original) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 tak prosím nestrácím tím flash mám 5.50 gen-d3 a jestli by to šlo tak mohl by jsi mi dát nejaký návod mám psp asi jen týden nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 jj ty mas ten pevny ze? Tak to te lituju. :( Ale nekde sem tady cetl ze je i piratsky program pres ktery se muzes dostat do PSN a na co to chces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 jj mám ale to jo je psnfucker když ho mám vypnutí píše mi to abych hodil update a když ho zapnu tak že error že mám něco wlanem jo a chi hrát motorstorm po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 jeje motostorm to za ban nestojí to my ver. a jestli to chce update tak to nedelej ser na to sezen jeste kamose s PSP a zahrajte proti sobe. PS. Vis kde je WLAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiDave Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Nejlépe bude když si trochu počteš na těhletěch stránkách http://psp.novinky.org/... mají tam jak návod tak i diskuzi k programům, konkrétně u toho PSNFucker psaly že nějáké hy nejdou či případně zkuz vyzkoušet PSNKiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Jurasek32. já to hrál na jiném účte ale já chuj jsem dal restore a ten účet už není v pspčku(chtěl jse, mít svůj vlastní :( ) RaiDave jo já vím o psn killeru a fuckeru vím vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 pokud vim tak ban na psp se nedava,neni to jako na xboxu.... Pokud se chces regnout na psn tak pouzij psnf*ucker,jestli chces hrat motorstorm a jine hry tak pouzij psnkiller... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 to jo ale píše mi to error 80410411 a nevím co s tím zkoušel jsem zadat ip atd ručně a pořád nevím co s tím a na xlinku se nehraje motorstorm ani resistance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Azbest Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Cau kdyz mam 5,03 a vymnu Flas nebude chtit storka updat FW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 hele lidi nevím jestli to půjde šlo by to že třeba kámoš by měl účet na psn měl taky flash ale přes toho fuckera by se tam dostal, šlo by aby udělal zálohu té psp paměti kde má uložení ten psn účet atd a ja bych to nějak nahrál na moje psp takhle bych se dostal na psn takže bych mohl potom vyměnit ten účet od kámoše za svůj(sry za češtinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Neznáte někoho třeba i z us forech potřebuji poradit jak se regnout na psp (psn) účet mám ale chi ho aktivovat na psp a nejde tak kdyby někdo znal prosím pošlete to tady nebo pm dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.