Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co na to říkáte?


calamada

Recommended Posts

Zdravim opět všechny příznivce xboxu, jsem zde nový na fóru a s xboxem teprve začínám. Jelikož jsem jeden z těch lidí, co se chtějí pochlubit svými postřehy z nových zážitků a popřípadě poradit, napadlo mě, zkusit udělat takovej menší projekt, který by spočíval ve videorecenzích. Mám na mysli recenze her, hardwaru, prostě celého tématu Xbox. Chtěl bych recenzovat krapet jinym stylem, než jste asi zvyklí z předváděcích akcí her, zkoušel bych hry, různě bugovat, hledat chyby, ale zároveň je recenzovat kladně, hrát je spořádaně a pokusit se poradit v nějakých oblastech. Co se týče hardwaru, tam by byli videorecenze, ohledně vnitřností xboxu, principu funkce konozle, doporučení, jak se vyvarovat chybám, čemu předcházet apod. Pro většinu asi nic nového, ale komunita Xbox se v ČR rozrůstá a mohlo by to někomu pomoct.

Co si o tom myslíte? Vím, že většina z Vás, má xbox delší dobu a asi Vám to nepříjde věcné, ale myslím si, že takové video z Fable II v češtině, neuškodí, byť jen na ukázku a zhodnocení postřehů ze hry od herního lajka.

Registroval jsem webovou stránku, uplně obyč webová prezentace, jde čistě jen o to, abych měl kam psát články a poskytovat videa. Nemá smysl programovat webové stránky v php, css apod. Je to jen informační web.

Děkuji za odpovědi, pokud je to kravina, tak se omlouvám za spam fóra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, bavit mě to bude, to je jasný a chci se tomu věnovat. Chci aby to mělo nějakou úroveň, jelikož dělám HW na PC a taky modeluju 3D obejkty do her, tak nějaký zkušenosti s tvorbou her mám, tak se na to krapet zaměřím. Neci aby to byli videa typu "no tady je tenhle hajlz, toho sejmete a jdete sem, vygrindite par mobu, skocite na BG a mate hotovo" to fakt ne. Přeci jenom se na to budete dívat Vy, protože to dělám pro Vás, musí to mít aspoň nějakou uroveň. Co se týče webových stránek, uz je mám připravé, jsou fakt obyč. Zatím nepublikuji :D ptze se stydim, ale v jednoduchosti je krása, ci aby byli hlavně přehledný nic víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano já vím, momentálně mě brzdí foťák :D musim počkat, až mi ho přítelkyně donese dom, pak se do toho pustím, první video bude na téma vybalení xka a popis příslušenství, druhé video bude trošku více do hloubky, budu se zabývat jednotlivýma kabelama, HDMI, Scart, AV atp.. jejich složení, funkce, rizika při manipulaci, z čeho se skládají atp... To by šlo jako začátek ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9,1 je dobre ale foceni neni to stejne jako nataceni proto doporučuji kameru kdybys to chtel delat dlouhodobe a upravovat na PC staci obyc mala kamerka , koupiš všude okolo 10 - 15 za dobrou kameru

jinak se opravdu budo těšit až uvidim nejakej ten tvuj vytvor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no :D určitě mám v plánu to nějakej ten pátek dělat, upravovat videa na PC, takže asi ano, budu muset pořídít kameru, naštěstí mám známého, kterej ji skoro nepoužívá a ma HD Sony něco :D za 20 papírů, tak to zkusím s nim nějak vyjednat :) jsem sám na to zvědavej, co z toho bude :D první video bude asi krapet nervózní, ale to se ztratí časem. Jinak díky za podporu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, tak času je dost, a vůle? Jak říkám, ja jsem konzoli nikdy neměl, krome sega her, jako prcek, takže pro mě nové zažitky, nové studium. Chystám se koupit ještě dva xboxy (rozbitý a funkční arcade pro xlive). Abych se něco nového naučil a pomohl ostatním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem udělal pro Vás první video, není tam úplně všechno, je to první díl, popis konzole bude v dalších dílech, mám to rozdělené, omlouvám se za přebrepty xD byl jsem krapet nervózní, ale to zmizí časem xD teď se to nahrává na youtube, až se to dohraje, hned sem hodím první link.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://webinout.mypage.cz/

je to v rubrice Xbox 360 VIDEORECENZE!!

tak tady to máte, upozorňuju, že soubor ještě není zpracováný, nvm co se s tim tak dlouho děje. (snad to brzy bude ok) Takže ten zvuk je zatím takovej trhanej jinak, nervozita tam je slyšet a chci se omluvit za ten záručák :D jsem si to napsal na papír, ale přeskočil jsem řádek, tak jsem se do toho zamotal.

Co se týče konce, druhej díl už mám taky hotovej, jen se peru se sony vegasem v PC, nechce mi vzit video stopu, ale jen zvuk, takže prvních pár dílů bude bez editace v PC.

Snad se bude video libít, aspoň se zasmějete, berte to jako zábavu, nejsem profík, tak to podle toho vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno zvuk je v pohode, ale tim jak se to preneslo na youtube. tak mi to porad pise, zpracovava se... vbc nvm ctje, cekam na to uz takovou dobu :( co se tyce stativu, ten samo tady mam taky pripraveny, ale chtel jsem zabrat detaily, preci nebudu pred stativem tancovat s konzoli :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jestli se to má brát jako takovej úvodní díl, tak je to docela v pohodě. Možná by to chtělo nejdřív nastudovat ty základní pojmy - jestli jsem dobře slyšel "ixtrejt" 1.6, dashboard v4 (??? :D) ... a nějak se postarat o ten zvuk, pevnej obraz.

V budoucnu by to chtělo se spíš zaměřit na nějaký zajímavosti a novinky, menší tutoriály, nový hry ... jinak to nemá smysl, protože většina lidí z X360 komunity má tohle už dávno zjištěný a spíš je zajímají věci, který nejsou jasný na první pohled.

Jinak až to bude větší, tak to můžeš blognout, tam by to vypadalo líp :)

BTW: Na Kubu nemáš :lol:

Je to naprosto zbytečná věc . Hnedle vše co tam máš se najde i zde na foru . Pokud to zde není , tak můžeš přispívat spíše sem , než zakládat nový duplicitní web .

S tim webem musim souhlasit, zakládat ho je zbytečný (to, že je na webgardnu přes editor se dá přehlídnout), ale náštěvnost budeš mít minimální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno ten zvuk me sere, ptze v PC to jde normalne, ale na youtube vbc :( jinak pevnej obraz bude, to je jasny :D maam to pripraveny :D hlavne rozsek jsem to natacel asi 6x a pri 5. pokusu mi v pulce videa nekdo zazvoni a jak mam doma pejsky tak zacali stekat :D:D takze fakt parada, no a na posledni pokus, zase odraz v ty moji blby telce :D:D:D ale ja to beru jako zabavu, samo, ze to doladim, jen tak jsem se pokusil o to, neco natocit :D

Ty temata ohledne xka, tohle jsou jen prvotni dily, mam xko tyden doma :D jinak videorecenze budou ciste herni, pak nejaky tipy na xlive, apod.

Tohle teprve zacina, takze prvni videa budou dcla nudny, bo nebudou mit takovou kvalitu, bude se to zdokonalovat :) a jak rikas, presne, zajimavosti, navody na hry apod. Tohle mam v planu jiz brzy, uz ted mam pripraveny video na OPF: Dragon Rissing, jenze nejde mi v sony vegasu to nacist, mam jen zvuk a video nikde, takze nemuzu s tim videem na PC manipulovat, nevite o nejakym lepsim programu? Vegas je hodne dobrej, ale uz jsem v nem delsi dobu nedelal a pozapomel jsem par triku. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu