DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Ahoj zajímal by mě váš názor na muj web. JAk už jsem psal je o Gears of War :) http://gearsofwar.own.cz/ :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 mě se teda líbí vše az na to pozadi udelal bych ho jednodussi treba jen jednu barvu ale jinak Good Job :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Dík a za radu také :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Sice GoW nehraji a ani nemám v plánu hrát tak mi ten web příjde dost dobrý ..... jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Dík radím ti začni hrát ani nevíš o co přicházíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 ja to teprve budu parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 ja už to hraju 3 roky 2,5 na pc a 0,5 na xbox :) je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 též jsem ještě nehrál...ale ten web je fakt pěkný...jen tak dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 dik všem za podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 jj Gears Of War je fakt kalba,nemuzu se dockat na treti dil,Doktore uz mas zase xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 nn maximal ně jsi ho koupím kvuli gow 3 ale čekám na 720 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.