BeStHeRo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Mužete mi prosím poradit kde najdu nějakou stránku kde si můžu stáhnout licence týmů a soupisky díky. Všude sem hledal ale našel jsem jenom na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 fakt to nemuzu najit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 na wikipedii :D jestli ti jde o premier league :) http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 no jo ale ktery je to odkaz a navic prohledavam to a nic na psp sem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ...jestli to porad shanis tak ten odkaz co jsem ti dal v moji predchozi odpovedi...tam to najdes a musis to rucne prepsat primo ve hre.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.