R.u.STY Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 prosim pomoc někdo, z nějakého důvodu se mi spouští hra na xko jakoby dvd a nic dal, nenajede, je to flashem? nebo čím? Udělalo mi to např Dante Inferno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Jaký máš flash? Pokud nějaký starší, je docela možné, že nové hry prostě nezvládá a bude je nutné opatchovat, nebo udělat update flashe. Ale o tom se už na fóru napsalo dost a dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Nebo máš starý dashboard . Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a podívej se jestli tam máš - D : 2.0.8955.0 a nebo 9199 . Dante inferno má wave 6 , takže musíš mít flash 1.61 nebo LT . Jestli ne , tak musíš patchovat na nižší wave . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Napíše ti to Play DVD? Jaká je to hra? Jaký máš iXtreme? Trošku víc infa ... Asi bych to viděl, že hra má moc vysokou wave, kterou iX nepřekoná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R.u.STY Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 nene, hra se spustí, ale pak se to chova jak video, najede tam to ovladani dvdcka, to bude tim flashem :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R.u.STY
prosim pomoc někdo, z nějakého důvodu se mi spouští hra na xko jakoby dvd a nic dal, nenajede, je to flashem? nebo čím? Udělalo mi to např Dante Inferno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.