Domi_CZ Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Potřebuji poradit jaký si mám pořídit router na tyto věci : Internet -> musím vyplňovat IP, DNS...... ručně PS3 přes WiFI XboX 360 -> kabel PS2 -> kabel PC -> kabel NTB -> WIFI :idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 DI-524 D-Link --> stojí zhruba 700 Kč, splňuje všechny funkce které potřebuješ, má čtyři porty + wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Kup si ASUS WL-500g Premium. Nahrajes do nej oleg firmware a rozchodis na nem vse mozne... torrenty, sambu, rapidshare, ftp, web server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 D-link DI-524... jasna volba za tu cenu nic lepšiho ;) //Mám ho a mužu ho jen doporučit. Edit:Já ho mám asi rok a taky nebyl problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak tak, taky vlastním, dokonce dva:) EDIT: už asi tři roky a nikdy nebyl žádný problém, funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Potřebuji poradit jaký si mám pořídit router na tyto věci :
Internet -> musím vyplňovat IP, DNS...... ručně
PS3 přes WiFI
XboX 360 -> kabel
PS2 -> kabel
PC -> kabel
NTB -> WIFI
:idea::idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.