Sanko666 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 dobrej lidi, koupil jsem si PSP a chtěl jsem udělat tu rodičovskou ochranu ale chtělo to po mně heslo ten od koho jsem to kupoval mi ho nedal dá se s tím něco dělat??? prosím o nějakej návrh děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 pokud chce ssmazat vsechna nastaveni, tak restartni sytem restore system seting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanko666 Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 no a nebude to po mně chtít to heslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanko666 Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 už to mám díkes moc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sanko666
dobrej lidi, koupil jsem si PSP a chtěl jsem udělat tu rodičovskou ochranu ale chtělo to po mně heslo ten od koho jsem to kupoval mi ho nedal dá se s tím něco dělat??? prosím o nějakej návrh děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts