altair125 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Prosím vás potřeboval bych pomoct s divokým prasetem v northern plains. Nemůžu ho porazit vždycky mě dostane jak se rozběhne.Máte nějaký návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Zdravím taky bych potřeboval poradim zasekl jsem se hned na začátku hry měl jsem jít z vesnice na plaň bobít nějaké ovce jak jsem to udělal tak mi to hodilo že mám jít zpět do vesnice tam na trh ale jakmile tam příjdu a začnu mluvit s tou ženskou tak se mě zepta jestli dnesla lovim a to je vše a nevim co mám dělat dál dik predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Čus! Taky mám teď Niera rozehranýho, docela mě to chytlo :-) To svinský prase mě taky párkrát sejmulo, než jsem na to přišel. Dej mu normálně ránu a pak zdrhej za nějakej větší kámen na tý louce. To prase se bude rozbíhat pořád na tebe a dá si o ten šutr, v tu chvíli na něj naběhneš, budeš ho rubat a až vstane, zase se schováš za šutr, ono se sejme a takhle pořád dokola...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Určitě ty ovce nemáš pobít, ale přinýst z nich maso, ne ? Ty vůbec nečteš questy, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ja se tomu praseti pokazde vyhnu,obejdu ho.Jinak hra zajimava,ale docela bych rek ze psycho.hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 co je to je to RPG a nebo rubačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Gunzie: To je sice hezký, že se mu vyhneš, ale jeden quest je takovej, že ho máš zabít...:-) Fenix: Takový rubací RPG :-) Mě osobně to teda chytlo dost, už to hraju asi 21 hodin čistýho času a dost mě uchvátil ten příběh, hudba, monstrózní bossové, dojemný scény, to prostě Square-enix umí..:-) Kdyby někdo sehnal soundtrack, byl bych vděčnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 no moc rubací ani ne,komba malo efektni.Spis je to o kouzlech,coz me nejak neuchvatily.Pokud je neco monstrozni,tak devil may cry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Mě to uchvátilo, já si ten příběh maximálně užívám. Z těch kouzel používám víceméně pořád dvě stejný... Na grafice mi nezáleží, jsem stará škola C64, Amiga, PSX..:-) Příběh a hudba, to je to, oč tu běží..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak jsem si hru zkusil a vůbec jsem nevěděl, co od toho čekat. Musím říct, že jsem uchvácený. Zatím jsem jen 6 hodin v gameplayi, ale neplním vedlejší questy a řekl bych, že na 6 hodin jsem celkem daleko. Rád bych to trošku shrnul pro ty, kteří taky nevědí, co od hry čekat, nebo jim hra proklouzla mezi prsty (ono já o Nieru vůbec nevěděl). Pozor, může obsahovat spojlery. Nier je japonské RPG, které klade důraz na příběh a úžasnou atmosféru. Hlavnímu hrdinovi (jméno dle vašeho nicku) onemocněla dcera (Yonnah) nemocí, kterou zatím nikdo nedokáže vyléčit a on musí najít lék. Vše, co dělá, dělá pro svou dceru. Jako hlavní zápletka se mi to zdálo z počátku celkem klišé, ale ta brzy ustoupí do pozadí. V touze zachránit svou dceru se s hlavním hrdinou vydáte do různých vedlejších království, či zemí, kde budete nejen bojovat s temnými stvůrami (ty se stanou z lidí, kteří jsou nakaženi nemocí, kterou má Yonnah - léčbou lze tuto proměnu zastavit, ale nelze zatím nemoc vyléčit), ale budete také muset řešit logické hádanky. Na svých cestách se potkáte s Grimoárem Weissem, což je bílá kniha, která může být klíčem k uzdravení Yonnah, nebo třeba s Kainé, což je výborná (ale drzá) válečnice. Teď k samotnému gameplayi. Příběh je vyprávěn nejen úkoly, ale třeba taky pomocí snů (což mě opravdu překvapilo, nečekal jsem nic takového). Dojemné scény se střídají s akčním bojováním a řešením logických hádanek. Bossové jsou zde opravdu grandiózní a na každého zabírá jiná strategie. Bojování s klasickými potvorami je ze začátku celkem nudné, protože je k dispozici snad jen jeden, či dva útoky. Jakmile ale najdete Grimoár, dostanete se k magii a postupně odemykáte více a více magických útoků a obran. Během bojování je třeba aktivně skákat, uhýbat a vykrývat útoky, jinak příliš dlouho nevydržíte. Grafika mi přijde skvělá, ačkoliv si na ni lidi na internetu stěžovali. Lokace jsou trošku prázdné, ale hra má svůj osobitý grafický styl a musím říct, že mě se velmi líbí (např. hra se světlem). Design lokací se pak střídá celkem často, takže jste jednu chvíli v domovské, zelené vesničce a druhou na poušti v pouštní bouři. Muzika, to je pak kapitola sama o sobě. Musel jsem si stáhnout soundtrack, protože ta hudba byla vážně výborná. Dabing je taky skvělý, v anglické verzi si s tím prostě vyhráli. Nečekejte od hry úplnou rubačku - devil may cry to rozhodně není (ani Bayonetta, ani Ninja Gaiden, ani nic podobného). Čekejte od toho Final Fantasy s daleko zábavnějším systémem soubojů (dle mého názoru). Hra je rozdělena v poměru 40% příběh (nejen to, ale taky cestování a podobné "klidové" věci), 40% boj a 10% logické hádanky (nic extra těžkého, jsou zábavné). Můj názor je, že by si hru rozhodně neměl nikdo nechat ujít, žádný fanda RPG. Neříkám, že se to bude líbit všem, to určitě ne (ostatně hra je poměrně lineární, je v ní hodně neviditelných zdí a hrdina neumí plavat, utopí se, když skočí do vody), ale věřím, že hodně lidí si přijde na své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Dohráno... 13 hodin herního času. Ještě musím zkouknout příběh Kainé. Musím říct, že pro mě je Nier jedna z nejlepších her na Xboxu, dost možná mě bavila i více, než takový Mass Effect 2, nebo Assasin's creed 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.