brizap Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Zdravím..chci si koupit nová sluchátka, tak do 800 Kč, měl bych je do mobilu a Mp4 přehrávače ,nejlépe špunty s výraznými bassy..nemáte někdo zkušenost s nějakýma sluchátkama? děkuju za vaše typy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Momentálně taky hledám nějaké špunty. Na značkách jako Koss, Sennheiser, Sony se nespálíš. Mrkni třeba sem a tam si vybereš ( můžeš si přečíst komentáře ) http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Sluch%C3%A1tka+a+mikrofony\Do+u%C5%A1%C3%AD&filterProducer=SEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Já si teď pořídil sennheisery clx 300 II a hrají krásně. V alfacompu je mají teď za dobrou cenu. A na výrazný basy se vykašli, přebasovaný sluchátka akorát kurví hudbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Já na aukru přihazuju na tyto : http://www.alza.cz/sennheiser-mx-70-vc-d62132.htm , tak snad budou hrát dobře. Pár sluchátek Sennheiser už jsem doma měl, ale né špunty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 tak jsem se kouknul...našel jsem pár recenzí o creative ep-630..ty vypadají za tu cenu celkem rozumná koupě.. a nebo taky koss keb24b(popřípadě keb20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Creative EP-630 mám a jsou supr za tu cenu (kupoval jsem je tuším za 350 v czc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 jj oni jsou dobré ty creative, ale láká mě u koss doživotní záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.