Martox Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Čau lidi mám tokovej menší problém, když chci mluvit s kámošem po skypu tak mě neslyší a když mluvim do diktafonu tak se také neslyšim newíte co stim ??:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nejsem si sice jistý ... Ale ipod touch má mikrofon ?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nemá. Pouze jde dokoupit přídavný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nemá. Pouze jde dokoupit přídavný :D stačí normální mikrák pro pc .. :D ..zapojim tam kam se zapojujou sluchátka a nic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Duben 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Nejsem si sice jistý ... Ale ipod touch má mikrofon ?! :D nemá to vím ale když zapojim normální klasický mikrák .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 to bude tím, že sluchátka jsou výstup, a ty potřebuješ vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Presne tak. Koukni se, jestli prodavaj mikrofon, kterej pripojis zespoda (tam kde se pripojuje nabijecka). Jestli nic takoveho neprodavaj, tak se se Skypem na iPodu rozluc. ;-) (ikdyz mi to prijde divny, protoze jsem videl voice control na iPt3G, tak nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 našel jsem jen tohle http://touchmic.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Ted na to koukam, a asi je to jinak. :-D Asi by stacilo, kdybys koupil ten adapter co je na obrazku (vpravo) a do toho pripojis normal mikrofon, tak by to melo jet. Anebo tyhle sluchatka, jsou pro iPod a s mikrofonem. (davam jen jako priklad, jinde to urcite najdes levneji. ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Dík moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Čau lidi
mám tokovej menší problém, když chci mluvit s kámošem po skypu tak mě neslyší a když mluvim do diktafonu tak se také neslyšim newíte co stim ??:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.