Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 cus nedavno sem začal hra Prince Rival swords a uplne me to zaclo bavit. -a tedka sem se dostal do ty časti jak tam sou ty dvě dvojčata...musim je zabit(samozřejmě)a to proste nejde -muzu na ne utocit je kdyz zasekne jeden tu sekyru do zeme ale to uberu kousek mu jenom -jo a btw:nemam zadny ty zlatky na zpomalaní vite co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ty jo ....na pc je to stejné prince jsem projel...ono by tam mělo jít někde nasát ty písky času a musíš je použít Btw: nevíš co je to za část název? vím že to spočívalo v tom že jako dvojice byli nezničitelní a první si musel zneškodnit jen jednoho znich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ty jo ....na pc je to stejné prince jsem projel...ono by tam mělo jít někde nasát ty písky času a musíš je použítBtw: nevíš co je to za část název? vím že to spočívalo v tom že jako dvojice byli nezničitelní a první si musel zneškodnit jen jednoho znich nejdriv sem musel točit s tou obrovskou souchou myslim ze to byl Prince fotr pak sem s tou sochou rozbil dvere zachranil lidi >pak bylo jezdeni s tema konema a pak prisli ty dvy smejdi tezky a ''mise'' se menuje The Twins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 soustřed se na toho s mečem a druhý tě bude napadat, musíš být rychlý a přemisťovat se. Jakmile na tebe zaútočí ten se sekerou, tak mu uhni a sekeru zabodne do země. V tu chvíli ho napadni a sekej co můžeš. Ten s mečem mu bude chtít pomoct, tak se snaž aby ten se sekerou byl mezi tebou a tím s mečem. Až mu ubereš dost život, tak se objeví možnost speed killu, tak ji využij a oběma jim uber život. Tímto stylem bys je měl oba dostat:) Klidně můžeš poslat nějaké bodíky...kdyby něco se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 diky moc hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 nemáš zač, rád jsem pomohl těš se na závěrečný souboj s Vezírem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hm tak bude narez no....pac znam tajty souboje v Princích vdycky ty Bossove to je nehorsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 já to prozatím jen dohrál na pc na PSP jsem se ještě na to nevrhl momentálně valím ratchet a clank: size matters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 já to prozatím jen dohrál na pc na PSP jsem se ještě na to nevrhl momentálně valím ratchet a clank: size matters jn no to ted hraju no....jinak cekak na upload Godfather Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 toho už mám hledám teď LOTR Tactics a nikde to není:( a taky hru Star Wars Battlefront 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 toho už mám hledám teď LOTR Tactics a nikde to není:( a taky hru Star Wars Battlefront 2 koukam ze taky cekas az to Smajlo upne..ja to taky od nej cekam na to upnuti...jenze von czshare nesel takze cekam no....btw:ja toho Godfathera mam ale oripovanyho o zvuk a to je nahov*o....a LOTR mam taky jenze to je zabaleny v raru a je tam heslo a ja ho nevim:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 :( co se dá dělat no Godfathera jsem měl rip smazal auž mám full tež jsem dohrál na pc, jinak toho LOTR jsem tu viděl rip ale ten nechci to nemá cenu ničí to zážitek ze hry...proto jsem si koupil 4GB kartu abych si mohl hrát co chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.