Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zyxel P660HW-T3 v2 problém

Exoduser

Recommended Posts

Zdravim. Koupil jsem si nový komp s vidlema 7 a nechce se mi rozeběhnout net:-( Na O2 mi řekli že tenhle modem sedmičky bohužel nepodporuje, ale že prý vyšel firmware kde už by to mělo být vyřešeno. Bohužel mi nebyly schopni říct kde to sehnat. Na of. stránkách jsem to nenašel...takže asi pěkně kecali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejný problém měl s tímto modemem táta doma - nedokáže najít žádný notebook s win 7 - zkoušeli jsem celkem 3 různé, prostě nelze ho připojit na net přes WIFI - klasicky přes kabel net ale funguje. Na oficiálních stránkách zyxel.cz nový FW byl ještě minulý týden ke stažení.. teď jsem ti právě chtěla poslat přímý odkaz a ten nový FW tam v tuto chvíli opravdu není... Byl vydaný někdy v březnu 2010 - chtěla jsem ho stáhnout a přeinstalovat, ale nakonec jsme to vyřešili jinak. Takže to zkus třeba zítra, jestli tam nemají jenom nějaký bordel v tuto chvíli.

Já osobně jsem to vyřešila tak, že jsem koupila nový pořádný ADSL modem (třeba D-link), protože ten Zyxel je opravdu strašný šmejd.

Odkaz ke komentáři

Hele přes kabel ti jít musí - takto mě osobně šly všechny 3 notebooky s Win 7. Nestrkáš ten LAN kabel náhodou do blbýho portu? Zyxel od O2 má pouze 2 LAN klasicky pro internet - druhé 2 přípojky jsou pro O2 TV. Mám pocit, že na internet jsou ty 2 postraně, ale nevím to na stopro takže to chce vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

No mám to tak, ale na jednom je moje PC, ze kterého teď píšu a na druhém byl notebook který se jen odpojil a připojil se PC se sedmičkama, takže s modemem ani kabelama se nijak nečachrovalo...Když dám opravit, tak mi to hodí že neni nastavená IP, ale já měl vždycky zíkávání IP adresy ze serveru DHCP automaticky, takže fakt nevim...

Odkaz ke komentáři

Mám ten samý modem a s W7 nemám absolutně žádný problém. Měl jsem je na netbooku a připojoval jsem se denně. A to jsem žádný FW neupgradoval. Zkuste změnit frekvenci, na které vysílá vaše wifi (hlavně nemějte zaškrtnuté automatické vyhledávání) na nějakou nižší, mě to pomohlo.

Odkaz ke komentáři

Mám ten samý modem a s W7 nemám absolutně žádný problém. Měl jsem je na netbooku a připojoval jsem se denně. A to jsem žádný FW neupgradoval. Zkuste změnit frekvenci, na které vysílá vaše wifi (hlavně nemějte zaškrtnuté automatické vyhledávání) na nějakou nižší, mě to pomohlo.

Presne tak! Tohle je vec, ktera nemuze s OS souviset. Ale i tak - novy FW je na strankach Zyxelu - urcite se tak jako tak vyplati stahnout, opravuje dost chyb a hlavne - je originalni! Zadnej hnusnej bastl smichanej s o2 konfiguraci atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu