James XR Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Chtěl bych se zeptat, kdo jste z Brna, kde vám za výkup her nabízejí nejlepší ceny? Já znám Game2k, kde dle mého ceny nejsou špatné a dále akorát JRC preowned, kde nabízejí naprosto směšné ceny jako např. 100 Kč za hru protiúčtem, která stojí okolo 500 Kč. Znáte nějaké další shopy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 čau, v Game2K jsem ještě nebyl, řekni kolik tam tak platí, protože v JRC je to fakt směšný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Není to tak hrozné, za Mass Effect, který jsem nedávno koupil na alze za 299 Kč nový, dohrál jsem jej a moc mě to nezaujalo, mi nabídli 200 Kč, ještě jsem tam prodával starý Game Boy Advance SP, který mi už byl k ničemu, vykupují i starší hry na starší konzole, což je dobré, když jsem se chtěl pár věcí zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Ještě jsem zapomněl na Gamestation http://www.gamestation.cz/bazar, také výkup v Brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomassino999 Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Ještě aktuálně www.konzoler.cz zabývají se i bazarovými hrami a mají přehledný web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.