Bulicek Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Zdravim. Zhruba pred rokem me chytla hra Rayman z Atari Jaguar,zalozil jsem tema s odkazy je funkcni vc. skvele hudby. Shanim a zatim marne dalsi podobne pecky z Amigy,PC jako Cannon Fodder,ChaosEngine,Abuse a dalsi....primo nativni PSP jsem nikde nevidel takze zbyva moznost (alespon ten Cannon Fodder) si zahrat pres nejaky emulator (mam i iPhone 2G ale tam to je stejne...) nevite o necem? OT Jelikoz se zmenil layout fora (mimochodem vyvedeny) trochu se tu po tom pul roce co jsem zde nebyl ztracim.....jak si rychle zobrazim sve prispevky a temata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Najeď si do svýho profilu, třeba přes soukromé zprávy. Tam to najdeš v levý liště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.