urnacr Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 zdravím, včera jsem dohrál Splinter Cell Conviction na Realistic dificulty a chtěl bych začít hrál COOP mise, tak hledám parťáka, kdo se přidá :arrow: gamertag urnacr 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Je povnností mít headset ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 headset není nutností nějak už by jsme se sehráli, ale bylo by dobré mít hru dohranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 ok přidám si tě hru mám dohranou a něco málo i na realistic jinak jsem se potom už k tomu nedohrabal :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 někdo další se přídá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.