hotdog Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Tak co hrál někdo tuhle gamesku?Už ji mám doma a zatim fakt výborná hra doporučuju :thumbup: VIDEO:http://www.youtube.com/watch?v=w5moKYwH96o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Asi za 14 dní budu mít Wii a tohle je 1. hra kterou plánuju koupit.. Jak se to ovládá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 vsude na to slychavam chvalu ... asi si ji poridim ... asi nema multiplayer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 kdyby wii mělo normální grafiku tak už ho mám hrál sem na tom godfathera a vypadalo jak na ps1 jinak na ds to bylo celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 kdyby wii mělo normální grafiku tak už ho mám hrál sem na tom godfathera a vypadalo jak na ps1 jinak na ds to bylo celkem dobrý to asi sotva prehanis .. je na stejnem enginu jak psp verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ovládá se to prostě míříš s wii ovladačem sekáš nožem potom v některý trailerech musíš třeba zmáčknout tlačítko nebo máchát ovladačem.Nemá multiplayer.Jestli budeš mít wii a máš rád RPG tak si kup The legend of Zelda též dobrá hra.A jinak Wii má slušnou grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 myslel sem resident na ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ovládá se to prostě míříš s wii ovladačem sekáš nožem potom v některý trailerech musíš třeba zmáčknout tlačítko nebo máchát ovladačem.Nemá multiplayer.Jestli budeš mít wii a máš rád RPG tak si kup The legend of Zelda též dobrá hra.A jinak Wii má slušnou grafiku:D Jo to vím čím se to ovládá ,mě spíš zajímá jak se s tím míří a tak(jestli je to přesný to míření atd. ) Jn Zeldu plánuju na Září (to mám 15) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Normálně wiimoutem namíříš a střílíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ja dohral re4 na ps2.Je to uzasna hra a rad bych ji zaparil na wii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ja dohral re4 na ps2.Je to uzasna hra a rad bych ji zaparil na wii :)Tjn jenom ještě mít to Wii co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Na Wii jsem dál než na PC ale to ovládání je o hodně lepší než na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Ted sem se na nintendo fóru dočet že je tam prej někde nějaká zelená laina nebo co(prej na normálních TV bez HD,teda když k té HD nemáš ten kabel tak prej taky) je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Jede to i na Obyčejné TV i na HDTV TV když máš tu HDTV TV tak se musí koupit kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Jede to i na Obyčejné TV i na HDTV TV když máš tu HDTV TV tak se musí koupit kabel.Jo to vím ... mě de spíš ted o tu zelenou čáru... (sem se o ni docet na nintendo foru)... jo a ještě dotaz k tomu ovládání: Ovládá se to stejně jako třeba SOCOM na PSP/ normální střílečky na PC (CoD...) , nebo když narazíš na nějaký nepřátele tak se to přepne do mˇodu ala Morhun??? (tak sem to teda pochopil z recenze...jak to teda je?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Tak střílí se tam to je jisté ale děláš i nějáké hádanky musíš hledat klíč ke dveřím atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 jakej je rozdil mezi RE4 a RE:Umbrella Chron.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 na PS2 jsem to dohrál,už několikrát a doporučuju,fakt super :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Jede to i na Obyčejné TV i na HDTV TV když máš tu HDTV TV tak se musí koupit kabel. nemusi ... proc bys musel ... ja mam bravii a nemam kabel a vsechno v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.