D3mon3k-CZ Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 ahoj, nevim jeslti to tu bylo,ale koukal jsem a nenasel... na PSP jsem hraval god of war a bylo to fakt super, nevite o nejaky dost podobny hre tady na xbox360 ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 mozna jedine prince of persia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 dantes inferno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Prince of persia je úplně mimo. Dante's inferno bylo první, co napadlo mě. Ale mimochodem už se tu přesně tahle otázka řešila, ještě je podobné DMC 4 a pokud se nebráníš i jiným stylům bojovek, tak Ninja Gaiden 2, nebo Bayonetta. Darksiders je taky docela podobné, ale mě osobně to moc nenadchlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 god of war je napodobenina prince, pokud si vsimas tzech logickych ukolu to ze ma na hnatach retezy se sekarama, to uz je vedlesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 mě se líbil Conan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 sasa: Prince of Persia je platforming game s akčními prvky. God of War je akční rubačka s platforming prvky. Asi tak. "logických hádanek" v GoW nikdy moc nebylo, aspoň co si pamatuju. Zahrej si Darksiders, tam jich je hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 god of war je napodobenina prince, pokud si vsimas tzech logickych ukoluto ze ma na hnatach retezy se sekarama, to uz je vedlesi Napodobenina Prince? No to je dobrej nesmysl! V GoW jsou hádanky meně ale zase jsou mnohem famóznější takže to skoro nemá fakt nic společnýho...nebo už si asi nepamatuju že bych s kratosem zpomaloval čas a akrobaticky skákal po stěnách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tyto dvě hry nemůžete srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichaque Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jediná fakt hodně podobná hra je Dante´s Inferno. Tvůrci to kopírovali jak se dalo... Každopádně je to zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.