Fanula Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Zdravim, mám psp s CFW 5.50 GEN-D3. Stáhnul jsem si Socom:Fire Team Bravo 3 (formát cso) a nemůžu ho spustit. Naběhne mi načítací ikona a pak to zamrzne(dioda karty bliká a pak to ani nevypnu):cry:. Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 mno mam pro tebe radu... bud si zkus stahnou jiny Socom (treba ISO) a nebo se nato vykasli.. hral sem to a je to blbost zkus Metal Geary.. xD:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Fanula zkus předělat na iso nebo stáhnout od někoho jiného ale jestli chceš hrát po netu stejně ti to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 na to se vykasli tady ti nic nepomuze mne se to stalo u lego Indyho stahni to od nekoho jineho a nebo ISo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 nevzdavej to mam stejnej cfw a iso co funguje. je to vyborna hra. multiplaye jde jenom si musis koupit na aukru od nekoho multicislo nebo ho jednoduse koupit na store kolem 2kil. lepsi multiplayer na psp neni a hodne tomu prave prispelo tohle cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.