Wiqi Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 čau, hral jsem Jak and Daxter Lost Frontier , chtel jsem to vypnout, ale obrazovka je seda a pise to Please wait... myslite ze muzu normal vytahnout baterku, abych vypnul cele psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 co máš za fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 PSP 3004 FW 5.03 + Gen-C(full) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates1500 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 ano muzes,u kamosa mi to taky udelalo kdyz se mi sekl Flatout a chtel jsem ho vypnout,akorat jsem vytahl baterku,zapnul,dal restore system settings,nahodil Chickhen,a jel dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 K, super diky, vše funguje, měl jsem docela bobky :P když jsem spustil hru znova a zase mi to v určity časti kouslo, takže chyba bude asi ve hře. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sova287 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 A neviete preco mne nechce nacitat druhu misiu na GTA LIBERTY CITY? v pravo hore je loading... a potom sa zasekne a napise chyba pri nacitany UMD mam 3004 fw 5.70 jeto origos hra a niekolko krat som to cistil.... Diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wiqi
čau, hral jsem Jak and Daxter Lost Frontier , chtel jsem to vypnout, ale obrazovka je seda a pise to Please wait... myslite ze muzu normal vytahnout baterku, abych vypnul cele psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.